Λαμία: Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για την προστασία του σπιτιού σας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 20:56 Λαμία: Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για την προστασία του σπιτιού σας!

Η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα, με πλήρη προστασία του σπιτιού σας ή της επιχείρησή σας και ταυτόχρονα σας έχει γιατρό 24 ώρες για 365 ημέρες το χρόνο, για όλη την οικογένεια - Ενημερωθείτε για το καινοτόμο πρόγραμμα Safe Home και εμπιστευθείτε την «Alarmsystems1 - Karavanas Security», από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο δύσκολα.

Η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ασφάλειας στη Λαμία, η «Alarmsystems1 - Karavanas Security», δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να βρίσκει πάντα νέους τρόπους για να προσφέρει σε όλους εσάς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. 

Έτσι ετοίμασε για εσάς ένα νέο πρόγραμμα, το Safe Home, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε ασφαλείς τόσο εσείς και η οικογένειά σας, όσο και το σπίτι σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος.

• Τι είναι το Safe Home και τι σας προσφέρει:

Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της «Alarmsystems1 - Karavanas Security», για πρώτη φορά στη Φθιώτιδα, που σας παρέχει μια πλήρη προστασία της κατοικίας σας.

►Το πρόγραμμα αυτό σας προσφέρει, με κάθε νέο σύστημα συναγερμού δώρο για ένα χρόνο ασφάλεια πυρός - κλοπής, πετυχαίνοντας με το σκοπό αυτό και την αποκατάσταση των ζημιών που μπορεί να δημιουργήσουν οι διαρρήκτες (όπως το σπάσιμο της κεντρικής πόρτας).

10% έκπτωση σε κάθε νέο σύστημα συναγερμού.

►Έχετε σε τιμή κόστους για ένα χρόνο το κέντρο λήψης σημάτων, το οποίο στοιχίζει 80€ ετησίως.

►Ακόμη έχετε εντελώς δωρεάν για ένα έτος, την υπηρεσία Ιατρικής Βοήθειας AtlasMed Home. Είναι ιδανική για κάθε σπίτι, καλύπτοντας εσάς και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, σε κάθε ατύχημα ή έκτακτο πρόβλημα υγείας.

►Απεριόριστες τηλεφωνικές συνομιλίες με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όλο το 24ωρο. Αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι.

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας ή χρειάζεστε μία ιατρική συμβουλή, υπάρχει πάντα ένας γιατρός για εσάς να σας καθοδηγήσει, 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

«Alarmsystems1 - Karavanas Security»

Η εταιρεία μας, με 16 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της φύλαξης, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού και καμερών ασφαλείας, ενώ αναλαμβάνει και φύλαξη χώρων, εργοστασίων και διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Συνεργαζόμαστε με τα πιο αξιόπιστα κέντρα λήψης σημάτων στην Ελλάδα.

Σας παρέχουμε την υπηρεσία άμεσης επέμβασης, καθώς και της περιπολίας.

Σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, γίνεται μελέτη του χώρου σας, για να σας παρέχουμε για ένα χρόνο δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη πυρός - κλοπής περιεχομένου στην προς ασφάλιση κατοικία.

Η εταιρείας μας είναι αντιπρόσωπος στην περιοχή της Λαμίας της Sigma Security.

Κάποιες από τις παροχές μας, που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό, είναι ότι παρέχουμε 6 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προϊόντα και 6 χρόνια αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων.

Άρα για 6 χρόνια, για ότι και αν χαλάσει, ο πελάτης μας δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης προσφέρουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Σας καλύπτουμε για τα πιο ακραία γεγονότα, για να βρισκόμαστε μέσα στα πιο απλά...

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231047276,6936629523 & 6936629522
Τηλέφωνο 24ωρης τεχνικής υποστήριξης: 6944853675
Επικοινωνία μέσω Viber για Τεχνική Υποστήριξη: 6936629523

*Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310-47276 και 693-6629-523 ή να μας επισκεφθείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο ΣΣ Λιανοκλαδίου (στα 50 μέτρα από το φανάρι προς τον σταθμό των τρένων).

«Alarmsystems1 - Karavanas Security»
Υπηρεσίες και προϊόντα Ασφάλειας
Σ/Σ Λιανοκλαδίου
Τηλέφωνα: 2231047276 & 6936629522 - 523
Facebook: AlarmSystems1 Karavanas Security
Instagram: alarmsystems1_security

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση