Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε το εντυπωσιακό iPhone 11

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 08:12 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε το εντυπωσιακό iPhone 11

Το LamiaReport και το YouDelivery σου κάνουν δώρο ένα υπέροχο iPhone 11 !!!

Οι διαγωνισμοί για τα 10 χρόνια του LamiaReport συνεχίζονται και αυτή τη φορά ενώνουμε δυνάμεις με το YouDelivery για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δώρο!

Το iPhone 11, το πιο σύγχρονο μοντέλο της Apple, μπορεί να γίνει τώρα δικό σου! Κέρδισέ το για να ενημερώνεσαι για όλες τις εξελίξεις, να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να σερφάρεις ασταμάτητα και φυσικά να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες!

Όλα όσα θέλεις και χρειάζεσαι από ένα κινητό, θα τα βρεις στο νέο υπερσύγχρονο μοντέλο της Apple, το iPhone 11 64GB. Όλα στην κατάλληλη αναλογία: Καινούργιο σύστημα διπλής κάμερας, μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, το πιο ανθεκτικό γυαλί σ' ένα smartphone και φυσικά ο ταχύτερος επεξεργαστής που έχει υπάρξει ποτέ από την Apple.

YouDelivery: Online Delivery στη Λαμία, από το κινητό σου!

Το online delivery της Λαμίας σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή  iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.

 

 

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Για να κάνετε δικό σας το κινητό, μπείτε στο Instagram του LamiaReport έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου και δηλώστε συμμετοχή...

Κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο δώρο από το LamiaReport και το YouDelivery

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το LamiaReport και το YouDelivery σου κάνουν δώρο ένα υπέροχο iPhone 11! • Οι διαγωνισμοί για τα 10 χρόνια του LamiaReport​ συνεχίζονται και αυτή τη φορά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το YouDelivery για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δώρο! • Το iPhone 11, το πιο σύγχρονο μοντέλο της Apple, μπορεί να γίνει τώρα δικό σου! Κέρδισέ το για να ενημερώνεσαι για όλες τις εξελίξεις, να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να σερφάρεις ασταμάτητα και φυσικά να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες! • Για να δηλώσετε συμμετοχή: • 1) Follow το​ @lamiareport & @youdeliverygr 2) Σχόλιο με το ονοματεπώνυμο σας 3) Tag δύο φίλους/ες • ------------------------------------------------------------------------ • Extra: Για ακόμη περισσότερες πιθανότητες μπορείς να ανεβάσεις σε story το διαγωνισμό κάνοντας tag τη σελίδα @lamiareport . • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/06 στις 20:00'. • Καλή επιτυχία!!! • #lamia​ #lamiareport​ #LR​ #διαγωνισμός​ #κλήρωση​ #διαγωνισμοί ​ #diagonismos​ #giveaway #giveawayiphone #iphone #iphone11 #birthday #10years #youdelivery #delivery

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on