Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“NISI”: Ένας πολυχώρος φτιαγμένος με αγάπη για τις ανάγκες της οικογένειας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 20:18 “NISI”: Ένας πολυχώρος φτιαγμένος με αγάπη για τις ανάγκες της οικογένειας!

Ποια είναι, άραγε, η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό του γονέα, όταν ακούει διακοπές για χαλάρωση και ξεκούραση; Μα φυσικά, το “NISI”.  Είτε σκοπεύετε να αποδράσετε για ένα 3ήμερο στη φύση, είτε για ένα απόγευμα, έχουμε την ιδανική πρόταση για εσάς.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποτελεί παράδεισο για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές και όχι μόνο. Η φύση λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας του άγχους και του στρες. Σε μία απέραντη έκταση των δεκατεσσάρων στρεμμάτων έχουν συνδυαστεί αρκετοί παράγοντες για να παρέχουν στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας στους γονείς και στα παιδιά.

Ο χώρος του “NISI” είναι πλήρως εναρμονισμένος με την φύση, τόσο στο κομμάτι της διαμονής, όσο και στο κομμάτι του πολυχώρου. Στην καταπράσινη έκταση υπάρχουν παιχνίδια και κατασκευές για όλες τις ηλικίες. Οι δύο παιδικές χαρές που διαθέτει ο χώρος είναι φτιαγμένες ειδικά για την απασχόληση του παιδιού, τηρώντας πάντοτε τους κανόνες ασφαλείας. Στον ίδιο χώρο, επίσης, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα αθλήματα, όπως μπάσκετ, beach volley, beach tennis, πινκ- πονκ, αναρρίχηση, εξωτερικό γυμναστήριο, survivor και πολλά άλλα.

Ακόμα, κάθε απόγευμα υπάρχουν δωρεάν προγραμματισμένες δραστηριότητες που αφορούν το περιβάλλον, τον αθλητισμό και τις τέχνες. Στην πρώτη κατηγορία, εξερευνούμε με τους μικρούς μας φίλους τομείς, όπως είναι η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα δικά μας φρούτα και λαχανικά στον λαχανόκηπο! Όσον αφορά το κομμάτι του αθλητισμού, τα παιδιά μέσα από παραδοσιακά και διαδραστικά παιχνίδια αναπτύσσουν την αντίληψη, την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη προς τους συμπαίχτες τους. Στην τρίτη κατηγορία, τα παιδιά έχουν τον χώρο και τον χρόνο για να εκφραστούν μέσω της τέχνης. Η ζωγραφική, ο χορός, το τραγούδι και οι κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά είναι μερικές από τις θεματολογίες που περιλαμβάνονται στα καλλιτεχνικά.

Εσείς ακόμα σκέφτεστε πως θα περάσετε λίγες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης;

Σας περιμένουμε!

 

NISI Πολυχώρος, Ράχες Φθιώτιδας
Follow on instagram @nisiraches
facebook: NISI Raches