NISI: Εσύ θα ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες μαζί μας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 09:53 NISI: Εσύ θα ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες μαζί μας;

Αν σου αρέσει η εξερεύνηση και η περιπέτεια στη φύση, τότε το NISI Πολυχώρος είναι η ιδανική επιλογή για εσένα, την οικογένεια και τους φίλους σου.

Στο NISI, προφέρονται καθημερινά διαφορετικές επιλογές που καλύπτουν όλα τα επίπεδα και τις ανάγκες. Από νωρίς το πρωί, μέχρι και αργά το απόγευμα μπορείτε να συμμετέχετε στις πιο απολαυστικές  δραστηριότητες, οργανωμένες και μη.

Ας ξεκινήσουμε από τις μη οργανωμένες!
Ξυπνάτε το πρωί με διάθεση για άθληση στη θάλασσα; Θέλετε να εξερευνήσετε τον μαγευτικό κόλπο του Μαλιακού; Αγαπάτε το ποδήλατο και ανυπομονείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από το πιο όμορφο σημείο της παραλίας των Ραχών; Όλα αυτά μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε άμεσα, εδώ στο NISI. Στο χώρο μας ενοικιάζεται εξοπλισμός σανίδων SUP και ΚΑΓΙΑΚ, χωρητικότητας 2 ατόμων, για να αρχίσετε τις εξορμήσεις σας από νωρίς το πρωί, όπου η θάλασσα είναι ήρεμη και γαλήνια. Το ποδήλατο, επίσης, είναι η καλύτερη λύση για να χαθείτε στα σοκάκια της περιοχής, αλλά και για να πάρετε μια γεύση από την ντόπια κοινότητα των γύρω χωριών. Ξεκινήστε, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα και απολαύστε μια διαδρομή ξεκινώντας από το Αχλάδι, διασχίζοντας τον Φάρο, την Κουβέλα, τον Αχινό και καταλήγοντας στον Καραβόμυλο.
Συνδυάστε την βόλτα σας με άθληση και περιήγηση στις καθημερινές ασχολίες των ντόπιων. Μη διστάσετε να συνομιλήσετε με τους ανθρώπους που θα βρείτε στο πέρασμα σας. Οι ίδιοι θα σας μυήσουν στα μυστικά του τόπου και στις παραδόσεις.

Μετά από όλα αυτά, είστε έτοιμοι να αφεθείτε στα χέρια έμπειρων οδηγών για τις οργανωμένες μας δραστηριότητες. Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο δράση, αδρεναλίνη αλλά και χαλάρωση δίπλα στη φύση. Αν και το NISI απέχει μόλις 20μ από την θάλασσα, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι περιτριγυρίζεται από βουνά. Έτσι, έχουμε ετοιμάσει μία μοναδική τριπλή εμπειρία για όλες τις ηλικίες. Ξεκινώντας από το NISI και σε απόσταση 15 λεπτών με το αμάξι, φτάνουμε στο χωριό Παλαιοκερασιά στο οποίο και παρκάρουμε. Από εκεί, ξεκινάει μια μισάωρη εύκολη πεζοπορία ανάμεσα στα τελευταία σπίτια στου χωριού όπου καταλήγει στον ποταμό Βελλά. Φτάνοντας εκεί, αρχίζουμε να περπατάμε κατά μήκος του ποταμιού μέσα σε ένα εκπληκτικά σμιλευμένο φαράγγι από τα ορμητικά νερά του χειμώνα. Η διαδρομή καλύπτεται από πυκνή βλάστηση με μικρές διαβαθμίσεις του νερού. Σε λίγα μόλις λεπτά περιπλάνησης μέσα στη φύση, καταλήγουμε στους παραδεισένιους καταρράχτες. Ένας πιο μικρός και ένας δεύτερος  πιο μεγάλος λίγο πιο πάνω, δεσπόζουν μπροστά μας με κρυστάλινα νερά και επιβλητική παρουσία. Εκεί ακριβώς, ανοίγεται μία βάθρα στην οποία βουτάμε για να δροσιστούμε με τα κρύα και γάργαρα νερά του ποταμού. Για τους πιο τολμηρούς, υπάρχει και η δυνατότητα άλματος από υπερυψωμένο βράχο!

Φεύγοντας από τον ποταμό, παίρνουμε τα οχήματά μας και κατευθυνόμαστε προς το εκκλησάκι του Αγ. Δημητρίου. Μετά από τόση ένταση, ήρθε η στιγμή της χαλάρωσης. Τρεχούμενα νερά, χώρος για πικ- νικ, σκιά από την φυλλωσιά των πλούσιων πλάτανων και πόσιμο νερό απευθείας από την πηγή, θα μας αναζωογονήσουν  και θα ολοκληρώσουν την εξόρμηση μας.

Από την δράση στην φύση, περνάμε στην φινέτσας της φύσης. Σε άλλη μία μοναδική δραστηριότητα που δημιουργήσαμε για εσάς, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μαζί μας ένα από τα πιο όμορφα οινοποιεία της περιοχής. Το οινοποιείο του κ. Μελλά, ανοίγει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας μυήσει στην γαλλική φινέτσα μέσα από εκλεκτές ποικιλίες κρασιού. Οδηγώντας ανάμεσα στους φιδωτούς δρόμους της πλαγιάς πάνω από τον Αχινό, ξεπροβάλει μπροστά μας ο πέτρινος κυκλικός πύργος που σηματοδοτεί την άφιξη μας στo boutique οινοποιείο “La Tour Melas”. Μέσα από την ξενάγηση και περιπλάνηση στην boutique, οι ειδικοί θα μοιραστούν μαζί μας αρκετές πληροφορίες για την ιστορία, την παραγωγή και την ιδιαιτερότητα των οίνων που παράγει το οινοποιείο. Φυσικά, πως θα οικειοποιηθούμε την μαγεία των κρασιών αν δεν περάσουν στο τέλος και από τους γευστικούς μας κάλυκες; Το τελικό στάδιο της εξόρμησης περιλαμβάνει γευστικές δοκιμές σε μερικά από τα πιο εκλεκτά κρασιά του κ. Μελλά. Οι ειδικοί θα μας αναλύσουν τα συστατικά των κρασιών αλλά θα μας δώσουν και τιπς για το ποια στοιχεία παρατηρούμε σε ένα κρασί όταν θέλουμε να αναγνωρίσουμε την ποιότητα του.

Εσείς ακόμα πιστεύετε ότι οι διακοπές θέλουν χρόνο για να τις οργανώσετε;
Η ομάδα του NISI Πολυχώρος έχει φροντίσει γι’αυτό. Ελάτε κοντά μας και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!

 

NISI Πολυχώρος, Ράχες Φθιώτιδας
Follow on instagram @nisiraches
facebook: NISI Raches

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση