Το Remix του Λαμιώτη Pansil που τα σπάει αυτό το καλοκαίρι!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 07:47 Το Remix του Λαμιώτη Pansil που τα σπάει αυτό το καλοκαίρι!

Το Remix του Λαμιώτη μουσικού παραγωγού Pansil, στο υπερκαλοκαιρινό κομμάτι των Heavy Boys από την Panik που παίζει παντού!!!

Ο Κυριάκος Μαραγκός και ο Γιώργος Κανατούλας – οι HEAVY BOYS δηλαδή – είναι δύο επιτυχημένοι Έλληνες DJs και παραγωγοί σε ατομικό επίπεδο, που γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμων και ένωσαν την αγάπη τους για την μουσική δουλεύοντας ένα κλασσικό τραγούδι που είχαν για χρόνια στα συρτάρια τους!

Το αυθεντικό single των Stories από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 είναι μια λατρεμένη ροκ μπαλάντα και ένα σημείο αναφοράς στις καρδιές και των δύο! Όταν άκουσαν live – και πάλι στη Μύκονο – την Μαριάννα Βούλγαρη στα φωνητικά, ήταν σίγουροι πως βρήκαν τη “μούσα” τους και πως είχε έρθει η στιγμή να κυκλοφορήσουν για μια υπέροχη διασκευή του “Darlin’” στον ήχο του σήμερα με μουσικές παραπομπές που θυμίζουν όμως και το χτες!

Το κομμάτι που κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου από την Panik Records παίζεται ήδη σε ραδιόφωνα, bars και clubs σε εντυπωσιακά remixes με εκείνο του Λαμιώτη Pansil να ξεχωρίζει!

Ακούστε το ΕΔΩ: https://open.spotify.com/track/4hTGFoheD8lbF8OwB1bolH

Ο Pansil κατά κόσμον Πάνος Βασιλονικολός, είναι μουσικός παραγωγός/DJ, καθηγητής μουσικής και κλασσικών κρουστών οργάνων, με κυκλοφορίες σε δυνατά labels της παγκόσμιας dance σκηνής. Μερικές δισκογραφικές εταιρίες που έχει συνεργαστεί είναι η Panik Records, η Enormous Tunes (home of Nora En Pure, EDX, Croatia Squad, Daniel Portman etc.), η Which Bottle Records, η Jango Music, η Funky Sheep Records της Xenia Ghali και με την κορυφαία Warner Music της Δανίας στην οποία κυκλοφόρησε το επισήμο Remix στο τελευταίο κομμάτι του Eddie Chacon “Rumors or Lies?”, του διάσημου ντουέτου “Charles & Eddie” των 90s.

Οι σπουδές του στην κλασσική μουσική και τα κρουστά στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ο Μεταπτυχιακός τίτλος που κατέχει πάνω στην “Μουσική, Κουλτούρα και Επικοινωνία” στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και η συμμετοχή του σε αρκετές ορχήστρες της Ελλαδάς και του εξωτερικού, τον εφοδίασαν στις παραγωγές του με μία ευρεία γκάμα χρήσης της μουσικής.

Πολλά από τα κομμάτια του θα τα βρούμε σε αρκέτες επίσημες Playlists στο Spotify, όπως ZARA clothes, Beats Of Tomorrow & την Official Editorial Spotify Playlist “Feel Good House” και πολλές ακόμη.

Οι τελευταίες του κυκλοφορίες έχουν υποστηρικτεί από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής στα set τους όπως οι Bingo Players, η θρυλική Crytsal Waters, Stonebridge, DJ Juicy M, Lumberjack, Gil Glaze κ.α.

Επίσης, έχει γράψει την μουσική για το TV Spot στο επίσημο λανσάρισμα της Smashbox Cosmetics L.A. στην Ελλάδα καθώς και μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ακόμα, έχει συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στις μουσικές επιλογές στο επίσημο λανσάρισμα του αρώματος Kilian στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2019.

Τέλος, έχει συνθέσει το επίσημο μουσικό θέμα στις 2 τελευταίες επιδείξεις μόδας του διεθνούς φήμη σχεδιαστή μόδας Vassiliou Kostetsou. Καθώς και είναι ο επίσημος DJ των επιδείξεων μόδας του σχεδιαστή.

 

Panos Vasilonikolos aka Pansil

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση