Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περπάτησαν 21 χιλιόμετρα για τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 07:57 Περπάτησαν 21 χιλιόμετρα για τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι από 500 προσκυνητές συμμετείχαν στην 5η Προσκυνηματική Διαδρομή προς τιμήν του Όσιου Ιωάννη του Ρώσσου - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και εντυπωσιακά πλάνα από drone.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσε επιτυχώς με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας μια εκπληκτική πεζοπορική διαδρομή, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 500 φίλες, φίλοι και εθελοντές.

«Παρά τα 21 χλμ. που διανύσαμε γυρίζουμε με χαμόγελα καθώς τόσο η πανέμορφη διαδρομή όσο και η ευλογία του Αγίου μας αφήνουν με μια γλυκιά αίσθηση. Και του χρόνου, υγιείς και ακόμη περισσότεροι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν....», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

«Οι υπέροχες εικόνες, που η νέα μας διαδρομή απλόχερα χάριζε σε όλο της το μήκος, την κατέστησαν μια μοναδική εμπειρία για τους 500 και πλέον συμμετέχοντες. Όλα όσα βιώσαμε και κυρίως όσα υπέροχα ακούσαμε από εσάς, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της, μας γεμίζουν χαρά και μας "υποχρεώνουν" ταυτόχρονα να "επενδύσουμε" ακόμα περισσότερο στην Προσκυνηματική μας Διαδρομή η οποία είναι πλέον θεσμός....», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς.

Δείτε εντυπωσιακό βίντεο:

Καθοριστική για την οργάνωση, την ασφάλεια και την ποιότητα της διοργάνωσης ήταν η συγκινητική στήριξη του ΕΟΣ Χαλκίδας, της Θηροφυλακής, της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δασαρχείου, του Ερυθρού Σταυρού και των εθελοντικών μας συλλόγων,

►Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Ψαχνών
►Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας
►Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου
►Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R. - 312
►Εθελοντικό Σώμα Ερέτριας ΕΣΔΔΕ
►Εθελοντές Σαμαρείτες
►Λέσχη Τετρακίνησης Εύριπος

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την 5η Προσκυνηματική Διαδρομή προς τιμήν του Όσιου Ιωάννη του Ρώσσου.