Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγοράζοντας βέρες γάμου στην εποχή… του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 17:03 Αγοράζοντας βέρες γάμου στην εποχή… του κορωνοϊού

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να απαιτεί αποστάσεις και περιορισμούς, ωστόσο τίποτε δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από το άλλο μας μισό! Ειδικά το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που πραγματοποιούνται πολλοί γάμοι, οι οποίοι σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα πρέπει να είναι διαφορετικοί από τα συνηθισμένα, με λιγότερους καλεσμένους και απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Με ή χωρίς κόσμο, σε εκκλησία ή σε δημαρχείο, αυτό που χρειάζεται σίγουρα για έναν ονειρεμένο γάμο είναι το ζευγάρι, οι κουμπάροι και οι βέρες που θα επισυνάψουν την ένωση!

Με ένα ζευγάρι χρυσές βέρες DIMASIS είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Για πάνω από τριάντα χρόνια οι χειροποίητες βέρες DIMASIS έχουν επισφραγίσει την ένωση αμέτρητων ζευγαριών χαρίζοντας μοναδικές στιγμές ευτυχίας στους νεόνυμφους! Το ιδιόκτητο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας της εταιρίας δημιουργεί με αγάπη και λεπτομέρεια φινετσάτα σχέδια σε χρυσές βέρες που συμβολίζουν την αιώνια πίστη στο έτερον ήμισυ. Η μόδα συναντάει την παράδοση κοσμώντας τα δάχτυλα του ανδρόγυνου με κομψότητα και την υπογραφή της εταιρίας DIMASIS.

Απολαύστε μια πλούσια συλλογή σε χειροποίητες βέρες γάμου και αρραβώνα DIMASIS που καλύπτουν κάθε γούστο αλλά και οικονομικό budget. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας θα σας καθοδηγήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή σε χρυσές βέρες γάμου ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Και επειδή η εποχή επιτάσσει αγορές εξ’ αποστάσεως, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα dimasis.gr, για να βρείτε εύκολα και με ασφάλεια τις βέρες που ταιριάζουν στη δική σας περίπτωση. Η ομάδα του καταστήματος είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά για οποιαδήποτε απορία και ιδιαίτερη προτίμηση στην κατασκευή τους. Μπορείτε, επίσης, να ζητήσετε να σας αποσταλεί το ειδικό multisizer για σωστή μέτρηση του μεγέθους των δακτύλων και να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η μέρα του γάμου είναι μόνο δική σας, για να τη χαρείτε όσο ποτέ με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα ακόμη και σε στενό κύκλο! Και οι βέρες θα είναι ένα πολύτιμο κομμάτι που θα σας θυμίζουν για πάντα αυτή τη στιγμή!