Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε τις επιδόσεις των υποψηφίων σε ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 07:52 Δείτε τις επιδόσεις των υποψηφίων σε ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δείτε στα παρακάτω λινκ:

ΓΕΛ – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΓΕΛ-ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝ.---2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΓΕΛ – ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝ.---2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

ΕΠΑΛ

Στατιστικά Βαθμ. Μαθημάτων_ΕΠΑΛ-2020_ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Κατεβάστε όλο το αρχείο ΕΔΩ.

Πατήστε ΕΔΩ και πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό σας και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες μπορείτε να δείτε τους κόπους σας.

Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2020 ανά είδος Λυκείου και Ομάδα Προσανατολισμού/Τομέα και που διεκδικούν τις 77.970 θέσεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση εμφανίζονται στους παρακάτω πίνακες:

Προσοχή με τα μηχανογραφικά

Από το Σάββατο 11-7-2020, μέχρι και την Παρασκευή 17-7-2020, όλοι οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 θα μπορούν πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2020 στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι βάσεις εισαγωγής εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.