Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα τριήμερο στο «Ilios Studios» στο μαγευτικό Πευκί Β. Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 09:04 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα τριήμερο στο «Ilios Studios» στο μαγευτικό Πευκί Β. Εύβοιας

Το LamiaReport και το «Ilios Studios» σας κάνουν δώρο ένα υπέροχο τριήμερο στο μαγευτικό Πευκί, στη Βόρεια Εύβοια.

Ένας κρυμμένος ανεξερεύνητος παράδεισος, ιδανικός για οικογενειακές αλλά και εναλλακτικές διακοπές σε περιμένει στη Βόρεια Εύβοια. Και εμείς σου έχουμε το καλύτερο δώρο!

Κέρδισε τώρα δύο διανυκτερεύσεις στο «Ilios Studios», στο Πευκί Βόρειας Εύβοιας.

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το LamiaReport και το «Ilios Studios» σας κάνουν δώρο ένα υπέροχο τριήμερο στο μαγευτικό Πευκί, στη Βόρεια Εύβοια. • Ένας κρυμμένος ανεξερεύνητος παράδεισος, ιδανικός για οικογενειακές αλλά και εναλλακτικές διακοπές σε περιμένει στη Βόρεια Εύβοια. Και εμείς σου έχουμε το καλύτερο δώρο! • Κέρδισε τώρα δύο (2) διανυκτερεύσεις στο «Ilios Studios», στο Πευκί Βόρειας Εύβοιας. • Ο ξενώνας «Ilios Studios» βρίσκεται σε ήσυχο σημείο μεταξύ του Πευκιού και του Αρτεμισίου, μέσα σε μια μικρή όαση πράσινου και μόλις 300μ μακριά από την παραλία. • Για να δηλώσετε συμμετοχή: • 1) Follow το​ @lamiareport & @iliosstudios 2) Σχόλιο με το ονοματεπώνυμο σας 3) Tag δύο φίλους/ες • ------------------------------------------------------------------------ • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/08 στις 21:00'. • Καλή επιτυχία!!! • #lamia​ #lamiareport​ #LR​ #διαγωνισμός​ #κλήρωση​ #διαγωνισμοί ​ #diagonismos​ #giveaway #visit_greece​ #discovergreece​ #summer #stereaellada #sterea #evoia #evoiaisland #evoiagreece #pefki #istiaia #centralgreece

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

 

Ο ξενώνας «Ilios Studios» βρίσκεται σε ήσυχο σημείο μεταξύ του Πευκιού και του Αρτεμισίου, μέσα σε μια μικρή όαση πράσινου και μόλις 300μ περίπου από την παραλία.

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στον εξωτερικό χώρο γύρω από την πισίνα του, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το κτήριο του καταλύματος έχει επιρροές από την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική και στο χώρο κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα.

Τα δωμάτια του ξενώνα είναι σχεδιασμένα με μεράκι και αγάπη και το κάθε ένα διαφορετικό από το άλλο, συνδυάζουν την ζεστασιά του ξύλου με την λειτουργικότητα και το χρώμα, κάνοντας σας να νιώσετε σας στο σπίτι σας.

Από το Πευκί μπορείτε να επισκεφθείτε όλες τις μοναδικές παραλίες και τα φυσικά αξιοθέατα της Βόρειας Εύβοιας, και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα σας.

Για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές, επισκεφθείτε το «Ilios Studios» στο Πευκί Βόρειας Εύβοιας!

*Οι ημερομηνίες των διανυκτερεύσεων, θα ορισθούν έπειτα από επικοινωνία και σε συνεννόηση με το «Ilios Studios».

Μάθε περισσότερα για το «Ilios Studios»» στο www.ilios-studios.gr

Facebook: Ilios Studios
Instagram: iliosstudios