Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα sneakers που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να φοράμε!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 16:52 Τα sneakers που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να φοράμε!

Τα starakia είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο δημιουργήθηκε το 2012 με κύρια δραστηριότητα να εμπορεύεται All Star Converse. Ήταν μια ιδέα που εμπνεύστηκε από το τεράστιο κύμα αγάπης και προτίμησης του κόσμου (και τη δική μας) για τα σταράκια, τα οποία μετράνε πλέον 100 χρόνια κυκλοφορίας.

Αν και αρχικά η δημιουργία και η εμφάνισή τους ήταν προορισμένη για το μπάσκετ -και όντως επικράτησε αρκετά χρόνια σ' αυτόν τον χώρο- με το πέρασμα του χρόνου έγιναν, αν όχι τα πιο περιζήτητα, ένα από τα πιο hot sneakers σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουμε να φλερτάρουμε με την ιδέα του να προμηθευτούμε τα αγαπημένα μας παπούτσια και να δώσουμε στον κόσμο τη δυνατότητα να τα παραγγέλνει από τον καναπέ του, εύκολα, γρήγορα και να τα παραλαμβάνει επίσης στον καναπέ του με μικρό κόστος.

Ήταν μια συναρπαστική ιδέα η οποία τελικά υλοποιήθηκε, και ήμασταν τόσο χαρούμενοι όταν βλέπαμε ότι ο κόσμος ήταν πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος που σκεφτήκαμε ότι ήταν ώρα να μεγαλώσουμε την “οικογένειά” μας και να εμπλουτίσουμε το στοκ μας και με άλλα διαχρονικά sneakers. Εννοείται μας επηρέασε το γεγονός ότι το φαινόμενο “εποχή των sneakers” είχε μπει για τα καλά στη στυλιστική μας ζωή. Τα sneakers τα τελευταία χρόνια είναι στις top επιλογές του κόσμου στον χώρο των υποδημάτων.

Μετά από επίμονη έρευνα, καταφέραμε να προμηθευτούμε και άλλα sneakers που έχουν γράψει κι αυτά ιστορία τις τελευταίες δεκαετίες και θεωρούνται σταθερή αξία και επιλογή, όπως τα κλασικά Adidas Stan Smith, Adidas Superstar Original, Vans Era, Vans Old Skool. Δεν σταματήσαμε όμως στα κλασικά και βάλαμε στην οικογένειά μας αθλητικά επώνυμων εταιρειών, όπως Nike, Puma, Fila κτλ.

Το απόθεμά μας αυξήθηκε τόσο πολύ που χρειάστηκε να μετακομίσουμε σε ένα νέο χώρο, τον οποίο φτιάξαμε με πολύ αγάπη και μεράκι. Και φυσικά έτσι καταφέραμε να υλοποιήσουμε ακόμα μια ιδέα, να αρχίσουμε να προμηθευόμαστε επώνυμα αθλητικά ενδύματα, δίνοντας στον κόσμο την δυνατότητα να τα συνδυάζει με τα αγαπημένα του sneakers!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο starakia.gr δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε. Θέλουμε να διευρύνουμε τις επιλογές και να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε το κοινό μας όσο καλύτερα μπορούμε. Είναι διπλή χαρά για εμάς, να έχουμε όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα στον χώρο μας και να τα προωθούμε στον κόσμο, κάνοντάς τον κι αυτόν εξίσου χαρούμενο.

Αν θέλεις να μας γνωρίσεις καλύτερα μπορείς να μας ακολουθήσεις στο Facebook: Starakia.gr , στο Instagram: starakiagr και να μπεις στην ιστοσελίδα μας www.starakia.gr!

«Starakia.gr»
Καλοπλύτου 1 - Χίος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2271044275