Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Αξίζει να έχεις το καλύτερο Catering στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 11:28 Φθιώτιδα: Αξίζει να έχεις το καλύτερο Catering στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου!

«Stamatopoulos Catering»: Ξεχωριστές εμπειρίες γεύσεων και υπηρεσιών για κάθε ευτυχισμένη σας στιγμή!

Συνοδεύστε κάθε σημαντική στιγμή της ζωή σας με τις καλύτερες γεύσεις!!!

Η εταιρεία «Stamatopoulos Catering», βρίσκεται από το 2015 στην Ανατολική Φθιώτιδα και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων μαζικής εστίασης.

Φροντίζει να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες και τα πιο γευστικά πιάτα στο γάμο, τη βάπτιση, σε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση, αλλά... και καθημερινά στο τραπέζι σας!

Η «Stamatopoulos Catering», βρίσκεται στο Βαθύκοιλο, στο 5ο χλμ επί της επαρχιακής οδού Πελασγίας - Γλύφας.

Η πρόσβαση οδικώς γίνεται μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου Ε75 Αθηνών - Θεσσαλονίκης και στο 254 χλμ στην έξοδο προς Γλύφα - Ferry Boat.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από το ευρύ φάσμα υπηρεσιών της, αυτό που εσείς χρειάζεστε για: γάμους, βαπτίσεις, παιδικά party, cocktail party, διάφορους εορτασμούς, σεμινάρια, συνέδρια, εγκαίνια καταστημάτων, επαγγελματικά γεύματα, κ.ά.

Διαθέτει ποικιλία υπηρεσιών, όπως το σχεδιασμό του μενού, την ανεύρεση του χώρου, καθώς και τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης μέσα από αξιόπιστες συνεργασίες που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς.

«Η φιλοσοφία της εταιρείας «Stamatopoulos Catering» είναι να προκαλέσει τα συναισθήματα και τις αισθήσεις σας μέσα από τις γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα των εδεσμάτων της, καθώς και την εμπιστοσύνη σας μέσα από τις βασικές αξίες που ακολουθεί πιστά.

Όραμά μας είναι η κατάκτηση της κυρίαρχης θέσης στο χώρο της μαζικής εστίασης, με αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσα από την εφαρμογή καινοτόμων υπηρεσιών, αξιών προς τον πελάτη, δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ποιοτικού αποτελέσματος.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο εργαζόμαστε καθημερινά θέτοντας στόχους όπως: διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας των προϊόντων, πλήρης εξασφάλιση των αναγκών του πελάτη προσφέροντας αμεσότητα και συνέπεια, παρουσίαση νέων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών., δημιουργία δυνατών συνεργασιών με αντοχή στον χρόνο.

Με εφόδια την δημιουργικότητά μας, το πάθος για το εξαιρετικό φαγητό και το άψογο service, επιτρέψτε μας να κάνουμε την κάθε εκδήλωσή σας μια πραγματικά αξέχαστη ανάμνηση.

Σε κάθε συνεργασία η εταιρεία μας προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και υπηρεσιών και αυτό είναι δέσμευση. Δεσμευόμαστε για το ιδανικό αποτέλεσμα!»

Μας είπε ο Δημήτρης Σταματόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Η «Stamatopoulos Catering» όμως φροντίζει και για το καθημερινό σας φαγητό ή καφέ!

Με ένα μόνο τηλεφώνημα στα: 2238051825 και 6948265340, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και να έρθει άμεσα στο χώρο σας το φαγητό που επιθυμείτε, για εσάς και την οικογένειά σας.

Μπορείτε ακόμη να παραγγείλετε και τον καφέ σας.

*Εξυπηρετούνται με delivery οι περιοχές γύρω από το Βαθύκοιλο και μέχρι την Πελασγία και την πλαζ Αγίου Γεωργίου.

«Stamatopoulos Catering»... Για κάθε στιγμή της ζωής σας που θέλετε να σας μείνει αξέχαστη!!!

«Stamatopoulos Catering»
Οργάνωση εκδηλώσεων μαζικής εστίασης
Βαθύκοιλο - 5ο χλμ ΕΠ.Ο. Πελασγίας - Γλύφας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2238051825 και 6948265340

Facebook: Stamatopoulos Catering
stamatopouloscatering.ogibiz.com
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.