Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόψε: Burger Day στο «NISI» στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 08:37 Απόψε: Burger Day στο «NISI» στις Ράχες!

Την Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 21.00, στο «NISI» Πολυχώρος.

Το φοβερό στέκι για ζουμερά burger μας καλεί σε μία μοναδική βραδιά με νέες απολαυστικές επιλογές ΜΟΝΟ για εκείνη τη βραδιά!

Αν είσαι και εσύ burger lover τότε ξέρουμε πού θα κλείσεις το επόμενο τραπέζι… Σε ένα χαλαρωτικό χώρο με minimal διακόσμηση, θα βρεις πεντανόστιμα burgers με ενδιαφέρουσες πινελιές, και φυσικά μπύρα και cocktails για κάθε γούστο.

Το μενού του διαθέτει ζουμερά burgers αλλά και vegetarian επιλογές, για να συμβαδίσετε με τα γούστα όλης της παρέας. Με αφετηρία δημιουργικές συνταγές με φρέσκα υλικά.

Θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι τι θα πει Ave Caeser, η δημοφιλής σαλάτα του Καίσαρα μεταφέρεται σε Burger με Παναρισμένο κοτόπουλο σε πάνκο, iceberg, τομάτα, flakes παρμεζάνας και ceasar’s sauce.

Αν είσαι λάτρης του κόκκινου κρέατος και των τυριών, επίλεξε το Blue Star με Pulled beef μαγειρεμένο σε μουστάρδα, μαρούλι, πίκλα αγγούρι και blue cheese sauce σερβιρισμένο σε χωριάτικο ψωμάκι.

Εναλλακτικά, το trendy Pulled Pork burger με “μαδημένο” χοιρινό μπούτι σιγομαγειρεμένο για 5 ώρες μα μπαχαρικά, δροσερή σαλάτα coleslaw και cheddar sauce!

Burgers να-γλύφεις-τα-δάχτυλά-σου (πράγμα που θα κάνεις γιατί το burger τρώγεται άλλωστε στο χέρι).

Αν δεν είσαι του κρέατος, ή απλά λατρεύεις τους ιδιαίτερους συνδυασμούς, μια επιλογή σε Αvocado sweet home θα σε αποζημιώσει - με πίκλα καρπούζι, ρόκα, guacamole και Balsamico dressing!



Δίψασες ήδη και θέλεις ένα δροσιστικό κοκτέιλ να γιορτάσεις το καλοκαίρι; Catch the Wave με Ρούμι, μάνγκο,βανίλια, λεμόνι, τζιντζερ, Angostura ή κάτι πιο elegant σαν το Pink Lady με Μαστίχα, λαιμ, μαρμελάδα κεράσι, τζίντζερ

*Ζήτησέ το από το υπαίθριο μπαρ της βραδιάς!

Όλα αυτά σε ένα στέκι που μπορεί να αποπνέει σπιτική ζεστασιά και καλοκαιρινό πνεύμα, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να είναι μια memorable ανακάλυψή σου σε κάποιο ταξίδι σου στο εξωτερικό.

Ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψετε στα καλύτερά του σε μία μοναδική βραδιά!

Κάνε την κράτησή σου τώρα στο 22380 31809!

Περισσότερα στο Facebook: Burger Day στο NISI