Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα διεθνής βράβευση και καινοτομίες για το Πρότυπο ΚΞΓ House of English!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 09:15 Νέα διεθνής βράβευση και καινοτομίες για το Πρότυπο ΚΞΓ House of English!

Βράβευση για το προγραμμα My Little House of English στα ELT Excellence Awards 2020!

Τα ELT Excellence Awards  βραβεύουν την αριστεία στην διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία καθώς και Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Ελλάδα και Κύπρο. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με διεθνή φήμη στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Μέλη της είναι η Dr. Kia Karavas, η Dr.Maria Stathopoulou, o Michael Carrier, o Russell Stannard & o Chris Roland.

Tο House of English και η υπεύθυνη του προγράμματος Ελισαβετ Βελιου βραβεύτηκε στην κατηγορία Teaching Very Young Learners για το πρόγραμμα σπουδών My Little House of English.  
Αυτο είναι το δεύτερο πολύ σημαντικό βραβείο για το Πρότυπο ΚΞΓ House of English, μετά την πανελλήνια βράβευση του στα Education Leaders Awards στην κατηγορία Καινοτομία στη Διδασκαλία (Silver). 

Στιγμιότυπο από τη βράβευση Education Leaders Awards 2019
 

Στα ELT Excellence Awards βραβεύτηκε στην κατηγορία Ιnnovation in language learning και το πρωτοποριακό προγραμμα Deeper Learning το οποίο εφαρμόζεται σε αποκλειστικότητα για την περιοχή της Λαμιας από το House of English & αφορά τα επίπεδα Β1 έως και Proficiency. Περισσότερες πληροφορίες για το προγραμμα μπορείτε να βρειτε στην ιστοσελίδα www.houseofenglish.gr

Λίγα λόγια από τους υπευθυνους σπουδών 
Την προηγούμενη σχολική χρονιά, παρα τις δύσκολες συνθήκες, οι μαθητές μας συνέχισαν απο την πρώτη μερα που έκλεισαν τα σχολεία τα μαθήματά τους με σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαιδευση μέσω εκπαιδευτικών πλατφόρμων. Τα online μαθήματα στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν από τα επίπεδα kindergarten (4-6 ετών) μέχρι και τα επίπεδα proficiency με σύγχρονη μεθοδολογία και χρήση web tools for education & σχεδόν μαζική συμμετοχή των μαθητών μας (ποσοστό 98%).

Τα μαθήματα στο My little House of English συνεχίστηκαν και διαδικτυακά!

Μετα το lockdown συνεχίσαμε με δια ζώσης και blended learning. Η επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας ηταν απόλυτη (Cambridge & Language Cert) με δεξιότητες όπως τα προφορικά να αγγίζουν βαθμολογίες άριστες (Α) στο σύνολο των μαθητών μας ακόμα στις πλέον απαιτητικές εξετάσεις όπως αυτές του Cambridge. Λόγω της ετοιμότητας μας οι μαθητές μας είχαν ολοκληρώσει τις εξετάσεις τους το αργότερο μέχρι 20 Ιουνίου και θα επιστρέψουν κανονικά στα μαθήματα τους 7 ή 14 Σεπτεμβρίου ανάλογα με το επίπεδο.  

Με τη νέα σχολική χρονιά απλα συνεχίζουμε τα καινοτόμα, βραβευμένα προγράμματα μας, συνεχίζουμε να είμαστε έτοιμοι για τις αναγκες τις εποχής εμμένοντας πάντα στην ουσία της εκπαίδευσης, συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να δείχνουμε τον δρόμο για την αλλαγή. Δεν διαφημίζουμε απλώς καινοτομία, τη δημιουργούμε.

  • B' κύκλος Εγγράφων απο Τρίτη 1/9 κατόπιν ραντεβού.

Μπορείτε να καλείτε στη γραμματεια του σχολείου μας για ραντεβού από 31/8 11-1 & 6-9 ή να στείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από Τρίτη 25/8 για να κλείσετε το ραντεβού σας.
Τηλέφωνο: 22313 02256 

Διεύθυνση: Κοραή 1 & Σκληβανιωτη, Λαμία
www.houseofenglish.gr
Facebook: Πρότυπο ΚΞΓ House of English