«Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δεδούση»: Χτίζουμε νέες γέφυρες επικοινωνίας με τους μαθητές μας...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 07:20 «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δεδούση»: Χτίζουμε νέες γέφυρες επικοινωνίας με τους μαθητές μας...

....και επιτρέπουμε το όνειρο της εκπαίδευσης να ταξιδέψει και να συναντήσει όσους την αγαπούν!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί 32 χρόνια τώρα καμαρώνουμε τις κορυφαίες επιδόσεις και επιτυχίες χιλιάδων μαθητών μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μαθητές και γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία!!!

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Με το πλησίασμα της νέας σχολικής χρονιάς είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές - τριες μας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι όχι μόνο η χώρα μας αλλά ολόκληρος ο πλανήτης διανύει μια πρωτόγνωρη κρίση δημόσιας υγείας, η οποία επηρεάζει και έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας, έχουμε υποχρέωση να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για την προστασία της υγείας όλης της εκπαιδευτικής μας οικογένειας.

Έτσι εκτός από τα δια ζώσης μαθήματα στα οποία τηρούμε αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης υπακούοντας σε εθνικές και διεθνείς οδηγίες, αξιοποιούμε τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής στην οποία ζούμε και παρέχουμε τη δυνατότητα στους μαθητές - τριες μας για σύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία όποτε δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης την εκπαιδευτική διαδικασία λόγω μερικής ή καθολικής αναστολής.

Αυτό που προέχει είναι να δώσουμε στα παιδιά μας να καταλάβουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εκμάθηση ξένων γλωσσών και να τους παρέχουμε εφόδια και γνώσεις για το μέλλον τους, να τους βοηθήσουμε να βάζουν υψηλούς στόχους και να τους κατακτούν.

Είναι αυτονόητο ότι ως εκπαιδευτική ομάδα εφαρμόζουμε εδώ και πολλά χρόνια τη μαθητοκεντρική και βιωματική διδασκαλία και είμαστε οδηγοί και συμπαραστάτες τους στο να αναπτύξουν όχι μόνο τη γνώση και αυτοματοποίηση στις ξένες γλώσσες αλλά και την κριτική και δημιουργική σκέψη, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και σεβασμού στους άλλους, την άσκηση και αποδοχή κριτικής, την υπευθυνότητα, την πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους.

Ας ξεκινήσουμε τη νέα σχολική χρονιά με εγκάρδιες ευχές για ένα συναρπαστικό ταξίδι στις ξένες γλώσσες, γεμάτο γνώσεις, μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες, εξέλιξη, κοινωνικοποίηση και ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να πιστέψουν πως κάθε όνειρό τους μπορεί να είναι μια πραγματοποιήσιμη ευχή...

Με αφορμή όλα τα παραπάνω το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δεδούση» και φέτος προγραμματίζει:

  • Τμήματα Pre-junior ( kids club) & junior. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παιδικής δημιουργίας, με τραγούδια, παιχνίδια περιπέτειας,video και ομαδικές δραστηριότητες που καλλιεργούν την επικοινωνία της ομάδας στην ξένη γλώσσα.
  • Τμήματα εφήβων
  • Τμήματα ενηλίκων
  • Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις (ειδικό μάθημα στην ξένη γλώσσα)
  • Κορυφαίου επιπέδου εκπαιδευτικούς που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αγάπη τους για το μαθητή.
  • Ευρύχωρες και άρτια εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες αίθουσες .
  • Τακτική και ειλικρινής ενημέρωση των γονιών.
  •  Προσιτά δίδακτρα

«Ξένες Γλώσσες Δεδούση»... Όσο μακριά και αν μένετε αξίζει να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά μας για να γνωρίσετε ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων γλωσσών με ανθρώπινο πρόσωπο και προσιτά δίδακτρα!

Διεύθυνση σπουδών: Φωτεινή Δεδούση - πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Εγγραφές από Δευτέρα 31 Αυγούστου, 11.00 - 1.00 το πρωί και 6.00 - 8:30 το απόγευμα

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ιταλικά - Ρώσικα

Μάθημα γνωριμίας για τις δεύτερες ξένες γλώσσες: Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου (για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία)

«Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δεδούση»
Λεωνίδου 52, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας και fax: 22310 23610
www.dedousi.gr
Facebook: Ξένες Γλώσσες Δεδούση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση