Ράχες: Ινσταγκραμικά Cocktails και καλοκαιρινή διάθεση στo «Γκαζόζα»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 20:17 Ράχες: Ινσταγκραμικά Cocktails και καλοκαιρινή διάθεση στo «Γκαζόζα»!

Λίγοι μπορούσαν να φανταστούν ότι,  μετά την τελευταία δεκαετία, η 90s μπαριστική σκηνή ετοιμαζόταν για ένα άνευ προηγουμένου come back και μάλιστα σε ένα από τα γραφικότερα λιμάνια της Φθιώτιδας, όπως άλλωστε και τότε.

Το μπαρ-έκπληξη που άνοιξε τις πόρτες του το 2018 και έφερε μια νέα εκδοχή στα παραλιακά μας cocktails και την ολοήμερή μας διασκέδαση, δεν είναι άλλο από τo «Γκαζόζα» στις Ράχες.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις signature μείξεις, η κάβα του είναι γεμάτη από εκλεκτά αποστάγματα και σπάνιες εμφιαλώσεις μυώντας μας σε fine drinking εμπειρίες εφόσον οι μυστικές συνταγές δεν σταματούν να μας προκαλούν να εντρυφήσουμε στον κόσμο των πρωτότυπων και ινσταγραμικών της slings.  

Η διάθεσή μας στο «Γκαζόζα» φλερτάρει με το δροσερό αεράκι, τον hip φωτισμό, την boho van μπάρα, και τις έμπειρες μουσικές, ενώ δεν απουσιάζει η εύθυμη καλοκαιρινή αισθητική, από το σερβίρισμα των conceptual γεύσεων μέχρι και τις φρέσκες εικαστικές πινελιές που κάνουν την cameo εμφάνισή τους τα βράδια του Σαββάτου.

To "νέο κύμα" με τον Κώστα Παπαγεωργίου στις επάλξεις, ωστόσο, δεν αφορά μόνο τα "πειραγμένα" βραδινά κοκτέιλ, τα κλασσικά αγαπημένα, και τις μη αλκοολούχες umami προτάσεις για designated drivers, αλλά και καλοστημένες, αγαπημένες γεύσεις που ανοίγουν την όρεξη.

Και ενώ οι φωτεινές γιρλάντες ανάβουν πάνω από το «Γκαζόζα» ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη ποιοτικό bar hopping στην κεφάτη (και πάντοτε γεμάτη) περατζάδα της, με μια δροσερή υπόσχεση "Έπεται συνέχεια..."

Υ.Γ. του Κώστα Παπαγεωργίου

«Λυπούμαστε πάρα πολύ που αυτό το καλοκαίρι δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε όσες και όσους μας έκαναν την τιμή επιλέξουν το «Γκαζόζα» για τη διασκέδασή τους. Οι ειδικές συνθήκες, λόγω covid 19, δεν μας το επέτρεψαν αφού η ασφάλεια και η υγεία είναι πάνω απ΄ όλα... Ακόμα και από τη δική μας δυνατή σχέση.... Όμως να θυμάστε: οι μηχανές του Volkswagen μας θα είναι πάντοτε ζεστές και έτοιμες να μας ταξιδέψουν

Σας Ευχαριστούμε.

(Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος)

«Γκαζόζα» all day coffee & cocktail bar
Παραλία Ραχών
Facebook: Γκαζόζα
Instagram: Γκαζόζα all day coffee & cocktail bar

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση