Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Le Gourmet»: Εκπαιδεύσου με τους καλύτερους... Γίνε ο καλύτερος! Νέα ειδικότητα: Barber

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 08:43 «Le Gourmet»: Εκπαιδεύσου με τους καλύτερους... Γίνε ο καλύτερος! Νέα ειδικότητα: Barber

Οι εγγραφές άρχισαν!

H Σχολή Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Le Gourmet εδώ και 20 χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα!

Σε ένα χώρο, που η αναγκαιότητα της αξιόπιστης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό κανόνα για την σταδιοδρομία των σπουδαστών, η Le Gourmet απευθύνεται σε ένα τομέα από τον οποίο η χώρα μας αποκομίζει σημαντικά οικονομικά οφέλη και άπειρα πλεονεκτήματα για την απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού.

Με πρωτοποριακή σύγχρονη αντίληψη για την εκπαίδευση η Le Gourmet δημιουργεί τον αυριανό επαγγελματία στο χώρο του τουρισμού, παρέχοντας αφενός ποιοτική εκπαίδευση με υψηλά standards πρακτικής εξάσκησης, δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα στοιχεία που πλαισιώνουν το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία, όπως η προσωπικότητα, η επικοινωνία και ο «επαγγελματισμός».

Σπουδάστε Επαγγελματική μαγειρική/chef, Αρτοποιία/Ζαχαροπλαστική και Hotel management (Διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων) με εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου, σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας, έμπειρο - εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, σε ένα επαγγελματικό και ανθρώπινο περιβάλλον μάθησης.

Με απώτερο στόχο την επαγγελματική σταδιοδρομία του κάθε σπουδαστή, δίνεται σε όλους τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε σημαντικές τουριστικές μονάδες, ερευνητική δράση που αφορά το αντικείμενο σπουδών καθώς επίσης και συμμετοχή σε δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης.

Η σχολή Le Gourmet έχει μπει τα τελευταία χρόνια και στον κόσμο της ομορφιάς με νέες ειδικότητες.

Τα εξειδικευμένα μαθήματα και η πρακτική άσκηση με την συνδρομή έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτών, προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας κατάλληλα, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας .

Στόχος, η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα εφόδια και εμφανές συγκριτικό πλεονέκτημα επαγγελματικής κατάρτισης. Με επιμονή στην πρακτική εργαστηριακή εμπειρία, και αφθονία υλικών και αναλώσιμων εμβαθύνουμε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις στον κόσμο της αισθητικής.

Σπούδασε τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στον χώρο της ομορφιάς και πιστοποίησε τις γνώσεις σου.

Διάλεξε σήμερα την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει:

Νέα ειδικότητα: Barber

Αισθητική:

  • Επαγγελματικό μακιγιάζ
  • Μανικιούρ / Πεντικιούρ / Ονυχοπλαστική
  • Eyelash extension (one by one)
  • Hμιμόνιμο μακιγιάζ (φρύδια, eye liner, χείλια)
  • Αποτρίχωση (σώματος, προσώπου)
  • Eyebrows extension
  • Eyelash permanent (μόνιμη βαφή βλεφαρίδων)

«Le Gourmet»
Όθωνος 17, Λαμία

Τηλ. για πληροφορίες και εγγραφές: 22310 67312

Facebook: Le Gourmet Lamia
Site: legourmet.gr
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.