«ΚΛΑΣΣΙΚΟ»: Το Φροντιστήριο των Επιτυχιών!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 07:42 «ΚΛΑΣΣΙΚΟ»: Το Φροντιστήριο των Επιτυχιών!

Πιστέψαμε στις δυνατότητες των μαθητών μας και αυτή τη χρονιά και οι προσπάθειές τους επιβραβεύτηκαν!

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!!

Στο "ΚΛΑΣΣΙΚΟ" στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε στους μαθητές μια υψηλού επιπέδου προετοιμασία, η οποία βασίζεται σε προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα με γνώμονα τις νέες απαιτήσεις και αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για όλους εμάς σημασία έχει να στοχεύουμε ψηλά, με σωστό προγραμματισμό, μεθοδική διδασκαλία, ενημερωμένο εκπαιδευτικό υλικό, έμπειρο προσωπικό και εχέγγυο τα 28 χρόνια διδακτικής εμπειρίας μας στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Οι επιτυχίες και πρωτιές του φροντιστηρίου μας μέσα από σχολές!!

Διδάσκουμε όλα τα φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου-Λυκείου και Έκθεση-Λογοτεχνία για όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.. Ολιγομελή τμήματα. Ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών για μεταλυκειακούς.

Γιατί ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει τελικά!!

Η καλύτερη επιλογή σου, Φροντιστήριο ΚΛΑΣΣΙΚΟ!!

ΚΛΑΣΣΙΚΟ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΚΙΑΣ

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4, ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ: 22310-52119

www.frontistirio-klassiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση