Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΟΛ 2013: Χαμόγελα πίσω από τις μάσκες και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 08:12 ΑΟΛ 2013: Χαμόγελα πίσω από τις μάσκες και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τοπική κοινωνία κοντά στην προσπάθεια του Λαμιώτικου συλλόγου στην Volleyleague…

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, παρουσία του υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα, των βουλευτών Γιάννη Οικονόμου, Γιώργου Κοτρωνιά, Γιάννη Σαρακιώτη, του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου και του Αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολου, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/8) στο Κλειστό του Χαλκιοπούλειου Σταδίου, ο αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά του ΑΟ Λαμίας 2013.

Η παρουσία των πολιτικών και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για την ομάδα, σε μια χρονιά ιδιαίτερη, με πρόσθετες δυσκολίες, υγειονομικές αλλά και οικονομικές, εξαιτίας της covid-19. Το σημαντικότερο κομμάτι βέβαια είναι το αγωνιστικό, καθώς ΑΟΛ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Volleyleague (Α1) απέναντι στις καλύτερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ, έχοντας ως στόχο να παίξει σημαντικό ρόλο, δεδομένου και της διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε ομίλους (Οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου διεκδικούν σε νέο μίνι πρωτάθλημα τον τίτλο και τις θέσεις 2-6, ενώ οι υπόλοιπες παίζουν μεταξύ τους επίσης σε ένα μίνι πρωτάθλημα ως play out).

Στην ομάδα του Ηλία Αγγέλη ευχήθηκαν όλοι να έχει μια πολύ καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τη στήριξη όλων ζήτησε και ο Πρόεδρος του ΑΟΛ 2013 Βασίλης Παπαμίχος σημειώνοντας την εμπιστοσύνη του στον προπονητή και το επιτελείο του, καθώς και στις παλιές και νέες αθλήτριες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ (σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται μία ακόμη σημαντική προσθήκη).

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τον αγιασμό στο Χαλκιοπούλειο:

Ο ΑΟΛ 2013 θα αγωνιστεί στον 1ο Όμιλο της Volleyleague Γυναικών με, Α.Ο. Θήρας, Παναθηναϊκό Α.Ο., A.Σ. Άρη, Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, Ηλυσιακό Α.Ο. και Α.Ο.Ν. Αμαζόνες.

1η Αγωνιστική 10-11 Οκτωβρίου 2020      

Α.Σ. Άρης - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο. Μαρκοπούλου  Revoil

Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Ο. Θήρας

Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - ΡΕΠΟ

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό: