Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η πιο ασφαλής και εγγυημένη επιλογή στην εκμάθηση αγγλικών ακούει στο όνομα «go English»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 07:42 Λαμία: Η πιο ασφαλής και εγγυημένη επιλογή στην εκμάθηση αγγλικών ακούει στο όνομα «go English»

Σε μια εποχή που η ασφάλεια και η προσαρμοστικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες της καθημερινότητάς μας, το πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English» έρχεται να μας λύσει τα χέρια στην επιλογή του κατάλληλου φροντιστηρίου για τη νέα χρονιά (2020-2021).

  •  Προσαρμογή στα νέα δεδομένα αξιοποιώντας τις ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και όλους τους χώρους των 220 τ.μ. του φροντιστηρίου μας (5 πλήρως εξοπλισμένα WC, τουαλέτα και πρόσβαση για ΑΜΕΑ, χώρος μελέτης).
  •  Λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής σύμφωνα με τους κανονισμούς που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του covid-19 (χρήση αντισηπτικών, καθαριότητα θρανίων και καθισμάτων μετά από το μάθημα του κάθε τμήματος, απολύμανση όταν κρίνεται απαραίτητο).
  • Ολιγομελή τμήματα (το πολύ έως 8 άτομα) έτσι ώστε να πληρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και να υπάρχει 1,5 μέτρο απόσταση από μαθητή σε μαθητή.

Η εκπαιδευτική πρόταση του «go English» περιλαμβάνει:

Δυνατότητα επιλογής διαδικτυακού μαθήματος χρησιμοποιώντας ειδική επαγγελματική πλατφόρμα σε συνδυασμό με το πιο σύγχρονο ψηφιακό και διαδραστικό υλικό.
Blended διδασκαλία, δηλαδή συνδυασμό διαδικτυακών μαθημάτων με εκμάθηση δια ζώσης.
Εγγύηση αδιάκοπης συνέχισης σπουδών μέσα στο έτος. Σε περίπτωση lockdown τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά διαδικτυακά βάση του ήδη υπάρχοντος προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση επίσης που κάποιος μαθητής δεν μπορεί να παρευρεθεί στην αίθουσα για λόγους υγείας, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράδοση του μαθήματος διαδικτυακά.

Τα διαθέσιμα τμήματα περιλαμβάνουν όλες τις τάξεις από Pre-Junior μέχρι Proficiency, τμήματα ενηλίκων, τμήματα αρχαρίων και προετοιμασίας για πτυχία Lower και Proficiency και διαδικτυακά μαθήματα ενηλίκων

Οι εγγραφές ξεκίνησαν:

Καθημερινά 10:30 - 12:30 π.μ. και 6:30 - 8:30 μ.μ.

Στο φροντιστήριο μας λειτουργούν τμήματα εκμάθησης

 Ισπανικών /  Γαλλικών /  Γερμανικών/  Ιταλικών


Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English»
Λεμονιά Μπαγινέτα – Κατερίνα Σώσκου

Διεύθυνση:  Πιπίνου 27
(περιοχή Αγίας Βαρβάρας)

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

 2231306941  6974678634   6973704873

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Sitehttp://goenglish-bagineta-soskou.gr

Facebookhttp://www.facebook.com/goenglish.bs