Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εσύ καθάρισες φέτος το στρώμα ή τον καναπέ σου; Βρες τις μοναδικές προσφορές για Βιολογικό καθαρισμό!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:01 Λαμία: Εσύ καθάρισες φέτος το στρώμα ή τον καναπέ σου; Βρες τις μοναδικές προσφορές για Βιολογικό καθαρισμό!

Το στεγνοκαθαριστήριο «Εlite Cleaners», Θερμοπυλών και Καλαμά 2 στη Λαμία (δίπλα στο s/m Βασιλόπουλος), αλλάζει τα δεδομένα στην καθαριότητα και φροντίζει εκτός από τα ρούχα και είδη σπιτιού σας!

Καλέστε τώρα στο 2231181098 και κλείστε το ραντεβού σας με το «Εlite Cleaners» για Βιολογικό Καθαρισμό Στρωμάτων - Καναπέδων - Βρεφικού Εξοπλισμού, απο 15€!

*Με κάθε καθαρισμό ο έλεγχος της κατάστασης στρώματος ή καναπέ γίνεται δωρεάν.

Το στρώμα, ο καναπές και κάθε μας έπιπλο, φαίνονται όλα καθαρά... είναι όμως στ' αλήθεια;

Απαλλαγείτε άμεσα και οριστικά από ακάρεα, μικρόβια, αλλεργιογόνα, μικροοργανισμούς με το βιολογικό καθαρισμό του «Εlite Cleaners».

Πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει λάμπες UV και δονούμενα πέλματα, τα οποία έλκουν και εξουδετερώνουν σε δευτερόλεπτα, από βάθους 30 εκατοστών, όσα δεν μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι.


Το μηχάνημα περιέχει φίλτρο, στο οποίο μπορεί κάποιος να δει τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό του καναπέ ή του στρώματός του επιτόπου και άμεσα.

Η διαδικασία συνοδεύεται με εξωτερικό καθαρισμό με μηχανή πλύσης - απόπλυσης, για τους λεκέδες που υπάρχουν στην επιφάνειά τους. 

Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, καθώς υπάρχουν και πιστοποιητικά έγγραφα για την αξιοπιστία του βιολογικού καθαρισμού.

Επωφεληθείτε από τα πακέτα προσφορών που συνοδεύονται με καθαρισμό παπλωμάτων, κουρτινών, χαλιών και λοιπών ειδών σπιτιού.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση σε κουρτίνες, χαλιά, καλύμματα καναπέδων, μαξιλάρια, καλύμματα κρεβατιών, ρούχα και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών του «Εlite Cleaners» αυτή που σας ταιριάζει και απολαύστε όλα σας τα είδη καθαρά και αστραφτερά!

Στεγνοκαθαριστήριο «Εlite Cleaners»
Θερμοπυλών και Καλαμά 2 (δίπλα στο s/m Βασιλόπουλος) - Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231181098 & 6972861261
Facebook: Elite Cleaners
Instagram: Elite Cleaners