Το Σταμπάδικο της πόλης Dresscode μοίρασε μάσκες στο 6ο γυμνάσιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 08:37 Το Σταμπάδικο της πόλης Dresscode μοίρασε μάσκες στο 6ο γυμνάσιο

"Χαμογέλα κι ας φοράς μάσκα"

Το σταμπαδικο της πόλης μας Dresscode σε συνεργασία με την γνωστή σε όλους μας ψυχαγωγική σελίδα «ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ» αποφάσισε να κατασκευάσει μάσκες και να τις μοιράσει δωρεάν στους μαθητές του 6ου Γυμνάσιου Λαμίας.

Αυτό πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτη 16/9/2020,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας και οργανώθηκε άριστα με την βοήθεια της διευθύντριας και των καθηγητών του σχολείου.

Οι μάσκες που μοιράστηκαν είχαν τυπωμένη πάνω και μία ατάκα «Χαμογέλα κι ας φοράς μάσκα» έχοντας ως σκοπό να περάσει ένα μήνυμα στους μαθητές.

To Dresscode έχει δώσει πολύ σημασία στο να κάνει όλη την κατάσταση που περνάμε όσο πιο διασκεδαστική γίνεται, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας μάσκες με χιούμορ για τους ενήλικες αλλά και μάσκες που τα μικρά παιδιά θα φορέσουν με μεγάλη ευχαρίστηση μιας και πάνω έχουν τις αγαπημένες τους φιγούρες.

Πάρτε μία γεύση από τις δημιουργίες

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια

https://dresscode.army/face-masks

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση