Η γιορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 13:17 Η γιορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών, οι Δικηγόροι της Λαμίας γιόρτασαν την Ημέρα της Δικαιοσύνης…

Την μνήμη του προστάτη τους Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη γιόρτασε το Σάββατο3 Οκτωβρίου, Ημέρα της Δικαιοσύνης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΛ με αρκετά από τα μέλη του, με τις απαιτούμενες μάσκες και τις προβλεπόμενες αποστάσεις, παραβρέθηκαν στον  Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, παρουσία και των τοπικών αρχών.

Ακολούθησε αρτοκλασία και ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου Γεώργιο Παναγή.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη και ο νομικός κόσμος,, την εποχή που διανύουμε όχι μόνο εξαιτίας του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάσης Μακρυγιάννης, ενώ τις ευχές του έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων και μέλος του ΔΣΛ, Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Ναού στην οδό Σκληβανιώτου, την οποία παράθεσε προς τιμήν του νομικού  κόσμου ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος τυγχάνει πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ως συνάδελφος, αλλά και ως πνευματικός τους πατέρας, τους καλωσόρισε και μοιράστηκε μαζί τους, τις σκέψεις του αλλά και τις αγωνίες του κυρίως για τους πιο αδύναμους που επιζητούν δικαιοσύνη.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Σεβασμιώτατου:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση