Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Γυμναστήριο "Εν Κινήσει" τώρα και Ενόργανη Γυμναστική!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 08:04 Στο Γυμναστήριο "Εν Κινήσει" τώρα και Ενόργανη Γυμναστική!

Μια Πόλη, Μια Ομάδα, Μια Οικογένεια...

Από το 2010 το "Εν Κινήσει" σηημειώνει επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Ρυθμικής Γυμναστικής και της Γυμναστικής για όλους, η γυμνάστρια Νατάσσα Λάππα με την ομάδα της, επεκτείνοντας το πεδίο δράσης σε αγωνιστικό επίπεδο, φέρνει στην πόλη της Λαμίας τον καταξιωμένο προπονητή και Εθνικό κριτή της Ενόργανης Γυμναστικής Μάριο Χριστοφίδη!!!


 

Στόχος του προπονητικού team είναι η προετοιμασία της επίλεκτης ομάδας του Γυμναστηρίου προκειμένου να εκπροσωπήσει με την πρώτη ευκαιρία την πόλη σε αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας.

Επιπρόσθετα για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή στην περιοχή μας η δημιουργία ενός "φυτωρίου" νέων παιδιών με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος.



Στα πλαίσια της βασικής αρχής με με την οποία λειτουργούμε, περί ορθής μετάδοσης της γνώσης των αθλημάτων και της άρτιας τεχνικής που δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε, καλούμε αγόρια και κορίτσια της πόλης μας που θέλουν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου ορίσουμε ώρες και ημερομηνία.

Δεδομένων των συνθηκών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας προκειμένου να ακολουθήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.



Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22310 42507 ώρες 16.00 - 22.00 ή στείλτε το μήνυμά σας  στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ήρθε για τη Λαμία η ώρα της Ενόργανης Γυμναστικής!!!

Ζήστε το μαζί μας!!!
 



Γυμναστήριο «Εν Κινήσει»
Υπεύθυνη: Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής - Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Λεωσθένους 44, Λαμία
Site: www.enkinisei.gr