Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρολόι Espresso Bar: Ήρθε η ώρα για τις καλύτερες προσφορές μαζί με τον καφέ σου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 08:28 Ρολόι Espresso Bar: Ήρθε η ώρα για τις καλύτερες προσφορές μαζί με τον καφέ σου

Η ώρα σταματάει όταν απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ, αλλά η μέρα κυλάει ρολόι... γιατί η γεύση και η ποιότητα παραμένουν σταθερές αξίες.. στο "Ρολόι espresso bar", στο ΣΣ Λιανοκλαδίου στο Σταυρό Λαμίας.

Συνόδευσε τον καφέ σου με τα πιο νόστιμα σνακ, όπως μπαγκέτες, κρουασάν και μοναδικά γλυκίσματα, όλα φρέσκα και φροντισμένα με τα πιο αγνά υλικά.

Επωφελήσου των προσφορών μας και απόλαυσε:

Καφέ + Νερό + Κρουασάν μόνο με 2,80 €
Καφέ + Νερό + Μπαγκέτα μόνο με 3,80 €

Φυσικά ο αγαπημένος σου καφές και τα snacks που θες μπορούν να έρθουν στην πόρτα σου με την άμεση υπηρεσία delivery που προσφέρει το κατάστημα, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Για το ποτό, το κρασί ή την μπύρα σου, για κάτι χαλαρό, για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της πόλης, οι δρόμοι οδηγούν στο "Ρολόι espresso bar"... από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ!!!

Και όταν οι φίλαθλοι παίρνουν θέσεις μπροστά στην οθόνη το "Ρολόι espresso bar" είναι ο ιδανικός χώρος. Το απόλυτο περιβάλλον, για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα με την παρέα σο, σε όποιο κανάλι κι αν παίζει.

Το “Ρολόι espresso bar” σε περιμένει για να σου προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με την καλύτερη παρέα

«Ρολόι espresso bar»Εθνική Οδός Λαμίας- Kαρπενησίου, ΛαμίαΤηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 62171

Βρες μας στο Facebook και στο Instagram.