Για 3η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκαν βραβεία αριστείας στη μνήμη του Λουκά Πολιτικού (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 08:20 Για 3η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκαν βραβεία αριστείας στη μνήμη του Λουκά Πολιτικού (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Για 3η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία «Λουκάς Πολιτικός» στους αριστούχους μαθητές του Λυκείου Αμφίκλειας, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Πρόκειται για μια τελετή που τείνει να γίνει θεσμός.

Εκτός από την τιμητική διάκριση που απένειμε η διευθύντρια του λυκείου, oι αριστούχοι μαθητές κάθε τάξης πήραν επίσης μία δωροεπιταγή σημαντικής αξίας από το πολυκατάστημα Πολιτικός στη Λαμία.

Ο Παναγιώτης Πολιτικός αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη μνήμη του πατέρα του, Λουκά Πολιτικού, που φοίτησε στο εξατάξιο γυμνάσιο της Αμφίκλείας, εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές προσωπικότητες της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση