H "Νεράιδα" που έκανε υπερήφανη τη Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 12:16 H "Νεράιδα" που έκανε υπερήφανη τη Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη διάκριση στη 2η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής για τη Στυλιδιώτισσα μαθήτρια της Γ' Λυκείου Αναστασία Νεράιδα - 21 υποτροφίες εξήγγειλαν τα «Φροντιστήρια Βαγγέλης Στεφανής»

Το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα κατέκτησε η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Λυκείου Στυλίδας Αναστασία Νεράϊδα, στη 2η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής, κάνοντας υπερήφανους όλους τους κατοίκους της Φθιώτιδας, τους καθηγητές της και φυσικά τους γονείς της.

Για την τεράστια αυτή επιτυχία ο εκπαιδευτικός Βαγγέλης Στεφανής, ιδιοκτήτης των ομώνυμων Φροντιστηρίων παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης το απόγευμα της Δευτέρας, τονίζοντας ότι σε μία εποχή όπου τα μικρά γίνονται μεγάλα και τα ασήμαντα παρουσιάζονται ως περισπούδαστα, έχουμε ανάγκη την προβολή ειδήσεων, που μας κάνουν υπερήφανους ως δασκάλους, ευτυχισμένους ως γονείς και συγκινημένους ως εκπαιδευτικούς.

Ο Βαγγέλης Στεφανής μίλησε για την υπερηφάνεια που νιώθει όλη η εκπαιδευτική ομάδα και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον προγυμναστή της Αναστασίας, καθηγητή Κώστα Μπολοβίνη.

«Μέσα στη μαυρίλα, την καταχνιά και τη μιζέρια που έχει σκεπάσει την πατρίδα και τις ζωές μας ήρθε σήμερα μία νεράιδα από τη Στυλίδα να μας προσφέρει μία νότα χαράς και αισιοδοξίας...», ειπε ο κ Στεφανής δανειζόμενος τα λόγια ενός μεγάλου δασκάλου της Φυσικής, του Κώστα Βουρλιά ο οποίος πρωτοστατεί στην Ευρωπαϊκή και Βαλκανική Ένωση Φυσικών.

Επίσης ο Βαγγέλης Στεφανής, με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση και στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ανακοίνωσε 21 υποτροφίες οι οποίες θα κατανεμηθούν  σε όλες τις επιστημονικές ομάδες και κατευθύνσεις  των τριών τάξεων του Λυκείου. Οι όροι των υποτροφιών θα γίνουν γνωστοί την επόμενη χρονιά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση