Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε Netflix, ποπ κορν & δωρεάν delivery για την «καραντίνα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 12:00 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε Netflix, ποπ κορν & δωρεάν delivery για την «καραντίνα»

Εμείς εδώ στην ομάδα του LamiaReport καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι για όλους να ξαναμείνουμε τόσες μέρες μέσα στο σπίτι και έτσι, εκτός από την καθημερινή σας ενημέρωση, ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε τη διαμονή σας στην «καραντίνα» λίγο πιο ευχάριστη...

Για αυτόν το λόγο ενώνουμε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις μας με το YouDelivery, το online delivery της Λαμίας και... #exeiskerasma!

Η "αναβαθμισμένη" προσφορά μας λοιπόν στους αναγνώστες του LR είναι ΔΩΡΕΑΝ συνδρομές στο Netflix για ένα μήνα, έναν "κουβά" ποπ κορν και ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ αξίας 10€ για τις μέρες που μένουμε σπίτι!

Κάθε βράδυ, ξεκινώντας από αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, θα κληρώνονται δύο (2) τυχεροί με τη γνωστή διαδικασία στο Instagram του LamiaReport.

Ο πρώτος τυχερός ή τυχερή κάθε μέρας θα κερδίζει 1 συνδρομή Netflix αξίας 15 € + 1 κουβά ποπ κορν + 1 δωροεπιταγή αξίας 10€ από το YouDelivery!

Ο δεύτερος τυχερός της ημέρας κερδίζει και αυτός 1 δωροεπιταγή αξίας 10€ από το YouDelivery για να τον κεράσουμε το φαγητό του!

Κάνουμε το #menoumespiti πράξη...

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

To YouDelivery, είναι το Online Delivery της πόλης που σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγέλνεις online το φαγητό ή τον καφέ σου και ταυτόχρονα να διεκδικήσεις κουπόνια Δωρεάν Delivery με κάθε παραγγελία σου.

Στον κατάλογο του εντάσσονται σταδιακά όλα τα καταστήματα της Λαμίας που προσφέρουν Delivery, με πολλά από αυτά να προσφέρουν και αποκλειστικές Online Προσφορές.

Μπορείς να παραγγείλεις από το κινητό σου κατεβάζοντας τις εφαρμογές για Android ή iOS, ή από τον υπολογιστή σου στο www.youdelivery.gr και να διεκδικήσεις και εσύ δωρεάν κουπόνια delivery με κάθε παραγγελία σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση