Λαμία: Τα αγαπημένα σας καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" δίπλα σας με νέο e-shop

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 09:27 Λαμία: Τα αγαπημένα σας καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" δίπλα σας με νέο e-shop

Τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ", Καποδιστρίου 25 στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά, έρχονται ακόμα πιο κοντά σας και στην περίοδο της καραντίνας, με το νέο τους e-shop.

Προλάβετε τις μοναδικές εκπτώσεις Νοεμβρίου.

Τώρα μπορείτε να κάνετε άμεσα και εύκολα τις αγορές σας σε λευκά είδη, κουρτίνες, χαλιά από το www.inspiti.gr, με την υπογραφή και τη μοναδική ποιότητα των καταστημάτων "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"

Με δραστηριότητα πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των λευκών ειδών και της κουρτίνας, τα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία για να διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε το σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο και κάθε προσωπικό σας χώρο

Συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα Brand της αγοράς και είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Media Strom για τους νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Σας έχουν τις καλύτερες διακοσμητικές προτάσεις, για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας.

Μπορείτε να βρείτε κουρτίνες για κάθε γωνιά του σπιτιού σας από μοναδικά υφάσματα, μοντέρνα αλλά και κλασσικά χαλιά για να ζεστάνετε κάθε σας χώρο και λευκά είδη στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" επιλέγουν μαζί σας τα υλικά μέσα από μία πλήρη συλλογή κουρτινών, υφασμάτων, επιπλώσεων, ταπετσαριών τοίχου και υλοποιούν το τελικό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις χρωμάτων και συνδυασμών, είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν με ενθουσιασμό ότι πιο φρέσκο υπάρχει στην αγορά, για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Όλα όσα αναζητάτε για τους αγαπημένους σας χώρους θα τα βρείτε στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και στο νέο τους e-shop: www.inspiti.gr

Καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά (τηλ: 22610 80646)

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ

E-shop: www.inspiti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση