Φροντιστήριο «Κλασσικό»: Μαθαίνουμε ασφαλείς! - Βγαίνουμε νικητές!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 08:48 Φροντιστήριο «Κλασσικό»: Μαθαίνουμε ασφαλείς! - Βγαίνουμε νικητές!

Η σχολική χρονιά, που ξεκίνησε με τις προσδοκίες όλων να εξελιχθεί χωρίς τα προβλήματα της προηγούμενης, έχει βρεθεί σήμερα στην κορυφή του 2ου κύματος της πανδημίας,που εκδηλώνεται πιο επιθετικό και πιο επικίνδυνο από το 1ο,ενώ αναμένεται και 3ο ...

Το σύνολο,πλέον,της εκπαιδευτικής κοινότητας συγχρονίζεται στα προγράμματα της τηλεκπαίδευσης, έννοια που έχει περάσει στην καθημερινότητα της κάθε οικογένειας.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έφτασαν οι πολυπόθητες διακοπές των Χριστουγέννων, καλούμε τους μαθητές να κρατήσουν ψηλά τη διάθεση για μάθηση και να μην εφησυχάζουν, αλλά να αξιοποιήσουν τον περισσότερο χρόνο που τώρα έχουν για μελέτη.

Ειδικότερα, στα παιδιά της Γ΄ Λυκείου, που θα κληθούν να δώσουν τη μεγάλη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων, συνιστούμε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, όπως και στη διάρκεια της διά ζώσης διδασκαλίας της εξεταστέας ύλης.

Εμείς στο φροντιστήριο ΚΛΑΣΣΙΚΟ στεκόμαστε δίπλα τους και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, και για όσο ενδεχομένως διαρκέσει ακόμη, οργανώνοντας και κατευθύνοντας μεθοδικά την προσπάθειά τους.

  • Μέλημά μας η όσο το δυνατόν ομαλή συνέχιση της πορείας τους, έως ότου οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν και, πάντοτε με την πιστή τήρηση των συνιστώμενων μέτρων υγιεινής και προστασίας, επιστρέψουμε με το καλό όλοι μαζί και πάλι από τις ψηφιακές στις φυσικές μας τάξεις!
  • Οδηγός μας η αντίστοιχη εμπειρία της περσινής χρονιάς, που οδήγησε στις μεγάλες επιτυχίες, όχι μόνο της εισαγωγής στα Πανεπιστήμια τον Αύγουστο αλλά και των βαθμολογιών του περασμένου Ιουλίου.

(Συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εξετάσεων του 2020)

  • Ευχή και προτροπή μας, τους περσινούς επιτυχόντες να τους μιμηθούν και να τους διαδεχτούν οι φετινοί υποψήφιοι!

Καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς!!!

Μένουμε υγιείς!!!

Μαθαίνουμε ασφαλείς!!!

Βγαίνουμε νικητές!!!

Η Γέννηση του Θεανθρώπου, που θα γιορτάσουμε σε λίγες μέρες, ας σηματοδοτήσει το φως της ελπίδας για ένα καλύτερο 2021, σε όλο τον κόσμο!

Καλές γιορτές!!!

ΚΛΑΣΣΙΚΟ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΚΙΑΣ

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4, ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ: 22310-52119

www.frontistirio-klassiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση