Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωρίστε πως οι κλειδοθήκες κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 14:45 Γνωρίστε πως οι κλειδοθήκες κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας

Η κλειδοθήκη, είναι ένα αντικείμενο που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, εάν το αποκτήσετε. Σκεφτείτε πόσες φορές την ημέρα ψάχνετε να βρείτε τα κλειδιά του σπιτιού, του μαγαζιού ή του γραφείου σας και σπαταλάτε ατελείωτες ώρες στο ψάξιμο.

Σκεφτείτε ακόμη, πόσες φορές θέλετε να αφήσετε κλειδιά σε κάποιον γνωστό σας και τα κρύβετε σε κάποια γλάστρα, κάτω από χαλάκια και σε άλλα “κρυφά” σημεία του χώρου σας.
Αυτά, τα απλά καθημερινά προβλήματα, μπορεί να τα λύσει η απόκτηση μιας κλειδοθήκης.
Η κλειδοθήκη ωστόσο, έχει και επαγγελματική χρήση. Πρόκειται για βασικό αντικείμενο εξοπλισμού ενός ξενοδοχείου, διαμερισμάτων AirBnB, εταιρειών καθώς και πολυκατοικιών.


Τον τελευταίο καιρό, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές έχουν αντιληφθεί τα πλεονεκτήματα των κλειδοθηκών και επιλέγουν  να τις τοποθετήσουν στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τις κλειδοθήκες, που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Ποιο είδος κλειδοθήκης να επιλέξετε;

Στην αγορά αυτή τη στιγμή, κυκλοφορούν κλειδοθήκες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διαφόρων τύπων και μηχανισμών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε μεταλλικές κλειδοθήκες, ξύλινες,ηλεκτρονικές, με λουκέτο, με συνδυασμό, χρηματοκιβώτιο κ.α. Ο λόγος που την χρειάζεστε, είναι εκείνος που θα καθορίσει εντέλει και το υλικό που θα επιλέξετε. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι οι μεταλλικές οι ηλεκτρονικές.
Ας δούμε, κάποια βασικά τους χαρακτηριστικά.

Μεταλλικές κλειδοθήκες με συνδυασμό ή χωρίς: Πρόκειται για μεταλλικά κουτιά, που διαθέτουν αριθμημένα άγκιστρα για την αρχειοθέτηση και τη φύλαξη κλειδιών. Τοποθετούνται στον τοίχο και κλειδώνουν με κλειδαριά ασφαλείας αλλά και με συνδυασμό. Διαθέτουν από είκοσι έως τριακόσιες θέσεις κλειδιών.

Ηλεκτρονικές κλειδοθήκες: Αποτελούν ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης κλειδιών. Συνδέονται με κινητές συσκευές και μπορείτε να δέχεστε ενημερώσεις για το ποιος άνοιξε, έκλεισε ή πήρε κλειδιά από την κλειδοθήκη. Μπορείτε να τις ρυθμίσετε ώστε να επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο σεσυγκεκριμένα άτομα και να τους δώσετε συγκεκριμένους κωδικούς. Διαθέτουν ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο και μεγάλη χωρητικότητα.

Το κόστος στις κλειδοθήκες κυμαίνεται, με βάση την ποιότητα και το επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν. Σίγουρα, η κλειδοθήκη που χρησιμοποιείται για οργάνωση, είναι φθηνότερη από εκείνη που χρησιμοποιείται από κάποια επιχείρηση για λόγους ασφαλείας. Το σίγουρο, είναι ότι η κλειδοθήκη μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά σας, πως; Διαβάστε τα πλεονεκτήματά της και θα καταλάβετε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κλειδοθηκών;

 

      1. Οργάνωση

 

Είτε τη θέλετε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική, η κλειδοθήκη θα φανεί σωτήρια λύση στην οργάνωση και φύλαξη των κλειδιών. Τοποθετώντας τα κλειδιά στην κλειδοθήκη, γνωρίζετε πάντα  που βρίσκονται και δε σπαταλάτε χρόνο στο ψάξιμο.

      2. Ασφάλεια

Οι κλειδοθήκες, ασφαλίζουν με κλειδαριές ασφαλείας, με ειδικό συνδυασμό και με λουκέτο.
Σε περιπτώσεις επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία και airbnb δωμάτια, οι κλειδοθήκες είναι ιδανική επιλογή. Βοηθούν στην τοποθέτηση κλειδιών όταν λείπετε, στη φύλαξη μέχρι να έρθει να τα παραλάβει κάποιος δικό σας άνθρωπος και στην οργάνωση για να παραδίδονται εύκολα τα κλειδιά στους νέους πελάτες.

      3. Απομακρυσμένος χειρισμός

Τα νέα ηλεκτρονικά μοντέλα κλειδοθήκης, συνδέονται με bluetooth και με κινητές συσκευές και δέχονται απομακρυσμένες εντολές. Έτσι, μπορείτε να είστε στο εξοχικό σας και να γνωρίζετε ποιος επιχείρησε να ανοίξει την κλειδοθήκη και το κλειδί που πήρε.

Μπορείτε λοιπόν, να εμπιστευτείτε τις σύγχρονες κλειδοθήκεςπου θα βρείτε στοηλεκτρονικό κατάστημα Kleidia.biz για την οργάνωση, φύλαξη και ασφάλεια των κλειδιών σας και να τις τοποθετήσετε στους τοίχους για να έχετε εύκολη πρόσβαση καθημερινά!