Black Friday από την Peugeot: “Έσπασε” ταμεία και παίρνει παράταση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 20:18 Black Friday από την Peugeot: “Έσπασε” ταμεία και παίρνει παράταση

Η Peugeot στέκεται έμπρακτα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, δίνοντάς του την ευκαιρία να αποκτήσει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο σε ασυναγώνιστη τιμή.

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση του ελληνικού κοινού στο πρόγραμμα των άκρως ελκυστικών τιμών που συνοδεύουν τα μοντέλα της Peugeot, στο πλαίσιο του θεσμού “Black Friday”.

Δεδομένης της ακατάπαυστης ζήτησης για τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προχωρά στην επέκταση των προσφορών έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Η Peugeot ως πρωτοπόρος του θεσμού “Black Friday στον χώρο του αυτοκινήτου δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στον καταναλωτή, προσφέροντας από τις 16 Νοεμβρίου τα μοντέλα της σε απόλυτα προνομιακές τιμές.

Εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ο Όμιλος Συγγελίδης εφάρμοσε το προνομιακό πρόγραμμα Black Friday by Peugeot παραχωρώντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα σύγχρονο, ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο με σημαντικό οικονομικό όφελος.

Η επέκταση των προσφορών ισχύουν σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Peugeot πανελλαδικά και αφορούν όλη τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων Peugeot.  Αυτή συμπεριλαμβάνει τα SUV, το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020, Peugeot 208, τα αμιγώς ηλεκτρικά e-208 και e-2008 καθώς επίσης και όλη τη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Σημειώνεται πως τόσο οι εκθέσεις όσο και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, τηρώντας, παράλληλα, στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επιπροσθέτως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας www.peugeot.gr.

Δύναται να ζητήσουν test drive στον χώρο που τους εξυπηρετεί και να προχωρήσουν σε Online κράτηση του μοντέλου σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους.

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση