Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε από ένα σετ ασύρματων Bluetooth ακουστικών της Philips

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 11:30 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε από ένα σετ ασύρματων Bluetooth ακουστικών της Philips

Το LamiaReport και το MSystems Greece κάνουν δώρο σε 2 τυχερούς από ένα σετ ασύρματων Bluetooth ακουστικών της Philips αξίας 69 Εuro το καθένα!

Οι διαγωνισμοί για τα 10 χρόνια του LamiaReport συνεχίζονται και αυτή τη φορά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το MSystems για να σας προσφέρουμε ένα δώρο που θα σας λύσει τα χέρια!

Απολαύστε με άνεση την αγαπημένη σας μουσική και μη χάσετε κλήση, χάρη στα ασύρματα ακουστικά της Philips με ενσωματωμένο μικρόφωνο! Αυτά τα ενδώτια ακουστικά προσφέρουν πραγματική ασύρματη ελευθερία και σχεδιασμό ακουστικών μικρού μεγέθους για τέλεια εφαρμογή.
Απολαύστε 12 ώρες χρόνο αναπαραγωγής με τη μικρή θήκη φόρτισης, που χωράει στην τσέπη και την τσάντα σας.

Πείτε αντίο στις αντηχήσεις που σας ενοχλούν όταν μιλάτε στο τηλέφωνο. Απολαύστε καθαρές συνομιλίες χωρίς ενοχλήσεις, χάρη στην τεχνολογία ακύρωσης ακουστικής ηχούς.

Με μία μόνο φόρτιση, έχετε χρόνο αναπαραγωγής ή ομιλίας έως και 3 ώρες. Εάν, μάλιστα, η θήκη είναι πλήρως φορτισμένη, θα έχετε 9 ακόμα ώρες με πολλαπλές φορτίσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάζετε τα ακουστικά στη θήκη κάθε φορά που χρειάζονται φόρτιση. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί 2 ώρες.

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Για να κάνετε δικό σας ένα σετ ασύρματων Bluetooth, μπείτε στο Instagram του LamiaReport έως και την Tετάρτη 09 Δεκεμβρίου και δηλώστε συμμετοχή...

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση