Τα πάντα θα βρεις... στο νέο "Kiosky's" της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 10:00 Τα πάντα θα βρεις... στο νέο "Kiosky's" της Λαμίας

Το "Kiosky's", η μεγαλύτερη αλυσίδα μίνι μάρκετ στην Ελλάδα, ήρθε στη Λαμία!

Το κέντρο της πόλης πλέον αποκτά το δικό του 24ωρο κατάστημα, στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα, όποια στιγμή και να το χρειαστείτε.

Κάτι που σίγουρα η πόλη μας το περίμενε εδώ και πολύ καιρό, ανοίγει την Παρασκευή,18 Δεκεμβρίου, στην οδό Θερμοπυλών 29.

Και φυσικά άμεσο και ασφαλές delivery όλη την ημέρα στο χώρο σας για να μην ξεμένετε ποτέ από τίποτα. Για να παραλάβετε όλες τις αγορές σας στην πόρτα σας, δεν έχετε από το να καλέσετε στο 22310 20103.

Με ένα τηλεφώνημα θα έχετε στην πόρτα σας είδη πρώτης ανάγκης, το σνακ που ώρα τώρα λιγουρεύεστε, τον αγαπημένο σας καφέ, τον «τύπο» που θέλετε, τα τα καπνικά προϊόντα που επιθυμείτε, το ποτό που σας τελείωσε και άλλα πολλά προϊόντα.

Το κατάστημα έχει φροντίσει για τις σημαντικές ανάγκες του σπιτιού σας, αφού διαθέτει μεγάλη πληρότητα βασικών προϊόντων, επώνυμων και παραδοσιακών, για να ψωνίζετε όλα όσα χρειάζεστε σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς μεγάλες ουρές στα ταμεία και άσκοπες περιηγήσεις μεταξύ διαδρόμων.

Με άνεση και ασφάλεια σας προσφέρονται όλα όσα θέλετε μέσα στη γειτονιά σας!

Το νέο Kiosky’s Convenience Store σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, σας φέρνουν καθημερινά μοναδικές προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Η ζωή με το Kiosky’s γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Ακολουθήστε μας σε Facebook & Instagram και μάθετε πρώτοι όλες μας τις προσφορές.

Kiosky’s

Θερμοπυλών 29, Λαμία
Κάντε τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες στο 22310 20103

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση