Συνεχίζουμε με ασφάλεια στην Κλινική Προσθετικής & Αισθητικής Οδοντιατρικής της Έφης Μπεσίρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 07:36 Συνεχίζουμε με ασφάλεια στην Κλινική Προσθετικής & Αισθητικής Οδοντιατρικής της Έφης Μπεσίρη

Η Κλινική Προσθετικής και Αισθητικής οδοντιατρικής Έφη Ν. Μπεσίρη παρέχει εναν καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλοντα χώρο για εσάς.

Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ψηφιακά συστήματα, με σκοπό την παροχή σύγχρονης και προσιτής οδοντιατρικής θεραπείας.

Η πολυετής πείρα, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασθενή εγγυώνται την παροχή εξειδικευμένης και υψηλής ποιότητας οδοντιατρικής φροντίδας σ' εκείνον.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να επιλέξουμε και να εφαρμόσουμε την καλύτερη δυνατή θεραπευτική λύση για εσάς.

Στο ιατρείο παρέχονται οδοντιατρικές υπηρεσίες, που καλύπτουν εξειδικευμένα σχέδια θεραπείας προσθετικής και αισθητικής οδοντιατρικής, σχέδια θεραπείας ιδιαίτερα εξειδικευμένων αποκαταστατικών περιστατικών, αλλά και ολοκληρωμένα σχέδια θεραπείας σε συνεργασία, εφόσον χρειαστεί, με εξειδικευμένους οδοντιάτρους άλλων ειδικοτήτων.

Συνεχίζουμε και μένουμε υγιείς και ασφαλείς.Η κλινική προσθετικής και αισθητικής οδοντιατρικής συνεχίζει να τηρεί ανελλιπώς τις υψηλές προδιαγραφές της και να παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη με βάση τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ αλλά και τις Επικαιροποιημένες Κατευθυντήριες Οδηγίες και συστάσεις της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και του κέντρου ελέγχου λοιμώξεων των ΗΠΑ.

Πριν την επίσκεψή σας στο οδοντιατρείο, λαμβάνεται τηλεφωνικά ιατρικό ιστορικό σχετικά με πρόσφατα πιθανά ταξίδια ή ενδεχόμενες μετακινήσεις σας,με πιθανή συμπτωματολογία δική σας ή των οικείων σας, καθώς επίσης και με πιθανές εξετάσεις για covid-19.

Κατά την προσέλευσή σας στον χώρο του ιατρείου, καλείστε να εισέρχεστε ακριβώς στην ώρα του ραντεβού. Δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης για να προσέλθετε, ώστε να μη συναντώνται οι ασθενείς μεταξύ τους.

Στην αίθουσα αναμονής του οδοντιατρείου έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος υποδοχής και προετοιμασίας του ασθενή,ώστε να απομακρύνεται οτιδήποτε περιττό πριν εισέλθετε στον χώρο της κλινικής. Στον συγκεκριμένο χώρο,είναι στη διάθεσή σας αντισηπτικό για την απολύμανση των χεριών σας και ποδονάρια μίας χρήσης, ενώ πραγματοποιείται και η διαδικασία της θερμομέτρησης.

Η προετοιμασία του χώρου για την υποδοχή του ασθενή γίνεται σχολαστικά. Η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας είναι ευλαβική από τους ασθενείς αλλά και από το προσωπικό της κλινικής.

Η προσέλευση των ασθενών, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, προηγείται χρονικά των υπόλοιπων περιστατικών της ημέρας.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και να καλωσορίσουμε το 2021 με υγεία και ευτυχία!!!

Έφη Ν. Μπεσίρη

Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος, DDS, M.Sc, Πανεπιστημίου Αθηνών

Βύρωνος 23,  Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231304814, 6949614361

Site: www.prosthdent.gr

Facebook: Μπεσίρη Έφη DDS M.Sc

Instagram: @besiri.dental

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση