Λαμία: Από Τετάρτη οι αγορές με click away στο "AV ATHANASIOS VELLIOS"!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 08:04 Λαμία: Από Τετάρτη οι αγορές με click away στο "AV ATHANASIOS VELLIOS"!

Το Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" ενημερώνει ότι, λόγω φόρτου εργασίας με την αποστολή δεμάτων στο e-shop , η εξυπηρέτηση των πελατών με  click away θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (16/12).

Τα πράγματα στην αγορά αυτά τα Χριστούγεννα δεν έχουν καμία σχέση μετά όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, λόγω της πανδημίας.

Όμως κάποιες άξιες παραμένουν σταθερές. Έτσι και φέτος η καλύτερη επιλογή για τα ΔΩΡΑ σας είναι το Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.

Στο κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", και φέτος θα βρεις μοναδικά χειροποίητα γούρια, εκπληκτικές ιδέες για ΔΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλές τιμές!!!

Μπες τώρα στο e-shop του κοσμηματοπωλείου "AV ATHANASIOS VELLIOS" και ενημερώσου για τις μεγάλες Χριστουγεννιατικές προσφορές και εκπτώσεις, και διάλεξε τα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σου!!!

 «Ότι σας αρέσει. Αρκεί να το επιλέξετε με την καρδιά σας και να το χαρίσετε με την ψυχή σας.... Το χειροποίητο έχει άλλη χάρη. Και δεν είναι ακριβό. Σημασία έχει η ευχή και να στο έχει χαρίσει άνθρωπος που σε αγαπά...», μας λέει ο ιδιοκτήτης Θανάσης Βέλλιος που φτιάχνει φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα, Γούρια, Ρόδια, με πολύ μεράκι από την ηλικία των 15 ετών.

Τώρα μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές ιδέες για ΔΩΡΑ σε απίστευτα χαμηλές τιμές, μέσα από την άνεση του υπολογιστή, κινητού και tablet σας στο www.velliosoro.com.

Με τέτοιες τιμές θα κάνεις δώρα σε όλους τους αγαπημένους σου !!!

Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" - Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας
Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 27723
Facebook:
Velliosoro
Instagram: Velliosoro
Εshop: www.velliosoro.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση