Η εταιρεία «Κοπάνης» έφερε τον Costa Coffee κοντά μας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 08:26 Η εταιρεία «Κοπάνης» έφερε τον Costa Coffee κοντά μας!

H εταιρεία «Κοπάνης Α.Ε.» φέρνει, σε αποκλειστική διάθεση και για πρώτη φορά, σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία ένα από τα πιο αγαπημένα coffee brands παγκοσμίως, τον Costa Coffee.

Ο CostaCoffee είναι πλέον διαθέσιμος για κάθε επαγγελματία και για κάθε καφετέρια που επιθυμεί να λανσάρει μοναδικό καφέ από κόκκους εξαιρετικής ποιότητας.

Αν λοιπόν ψάχνετε για επαγγελματικό καφέ:

Ανακαλύψτε τη μοναδική προσωπικότητα και το ευδιάκριτο άρωμα του επαγγελματικού Costa Coffee κωδικολογίου μας και προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας.     

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές Costa Coffee παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία «Κοπάνης Α.Ε.» στο: 22310 30064.

Το 2020 ο Costa Coffee έρχεται να ταράξει τα νερά και της ελληνικής αγοράς espresso τόσο στο Οργανωμένο Λιανεμπόριο όσο και στη Μαζική Εστίαση, με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο και τον δικό του μοναδικά παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Ο Costa Coffee είναι σίγουρο πως θα τους προσφέρει στους πελάτες σας μία ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ και θα τους συνοδεύει σε όλες τις περιστάσεις.

Και όλα αυτά με την υπόγραφη της εταιρείας «Κοπάνης Α.Ε.»

«Κοπάνης Α.Ε.»
4ο χλμ π. Εθν. οδού Λαμίας Αθηνών
Θέση Αγ. Σωτήρας, Κόμμα Φθιώτιδας. Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 30064, 30065

Site: kopanis.gr
Βρείτε μας επίσης σε Facebook & Instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση