Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε το εντυπωσιακό Xiaomi Mi 10T Pro (256GB)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 08:42 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε το εντυπωσιακό Xiaomi Mi 10T Pro (256GB)

Το LamiaReport και το Liberty σου κάνουν το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα υπέροχο Xiaomi Mi 10T Pro αξίας 649€.

Οι διαγωνισμοί για τα 10 χρόνια του LamiaReport συνεχίζονται και αυτή τη φορά ενώνουμε δυνάμεις με το Liberty για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δώρο για να μη χάνεις ποτέ καμία στιγμή από τους αγαπημένους σου.

Το Xiaomi Mi 10T Pro, το πιο σύγχρονο μοντέλο της Xiaomi πέμπτης γενιάς, μπορεί να γίνει τώρα δικό σου! Κέρδισέ το για να ενημερώνεσαι για όλες τις εξελίξεις, να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να σερφάρεις ασταμάτητα και φυσικά να βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες, με την πιο επιβλητική κάμερα της αγοράς.

Μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 10T Pro είναι:

  • Η τριπλή βασική κάμερα 108MP με AI, προσφέρει λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες κοντά και μακριά. Χάρη στα ενσωματωμένα εργαλεία Long Exposure Modes μπορείς να τραβήξεις επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες.
  • Λεπτομερής και καθαρή οθόνη, πραγματικά ζωντανή εικόνα, υιοθετεί τα πρότυπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ώστε να παρέχει ευρύτερη χρωματική γκάμα σε σύγκριση με το sRGB, φέρνοντάς σας ρεαλιστική οπτική εμπειρία.
  • Αποτελεί κορυφαίο chipset 5G για το 2020, που προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες επεξεργασίας και συνολικά βελτιωμένη απόδοση CPU, GPU και AI. Επιπλέον υποστηρίζει UFS 3.1 για γρήγορη ανάγνωση των αρχείων.

Όλα όσα θέλεις και χρειάζεσαι από ένα κινητό, θα τα βρεις στο νέο υπερσύγχρονο μοντέλο της Xiaomi, Mi 10T Pro.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στο μεγάλο μας Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό.

Κέρδισέ το για να παραγγέλνεις τον πιο γευστικό καφέ της πόλης, από το Liberty Cafe Bar

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Για να κάνετε δικό σας το κινητό, μπείτε στο Instagram του LamiaReport έως και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και δηλώστε συμμετοχή...

Κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο δώρο από το LamiaReport και το Liberty.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

To Liberty Cafe Bar βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας 12 και σας σερβίρει πάντοτε τον πιο ποιοτικό καφέ της πόλης.
Μοναδικές επιλογές από snacks επίσης μπορείτε να απολαύσετε στο Liberty Cafe Bar.

Όλα αυτά έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 22310 34771 ή μέσω των εφαρμογών eFood και Box.

Ακολουθήστε το σε Facebook και Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση