Τώρα απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ «Mrs Rose» όπου και αν βρίσκεστε!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 08:40 Τώρα απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ «Mrs Rose» όπου και αν βρίσκεστε!

Ο «Mrs Rose Fthiotidas & Evritanias» πλέον έχει λύσεις ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ σας στο σπίτι, το γραφείο ή όπου και αν βρίσκεστε!

Η μοναδική αυθεντική και πλούσια γεύση του καφέ «Mrs Rose», έχει κερδίσει φανατικούς οπαδούς.

Έτσι ο Δημήτρης Φιλιππόνεαποκλειστικός αντιπρόσωπος του αγαπημένου σας καφέ σε Φθιώτιδα - Ευρυτανία, φροντίζει ώστε να απολαμβάνετε καθημερινά τις αγαπημένες σας γεύσεις, σε κάθε σας χώρο, με τις νέες εκπληκτικές μηχανές.

Η νέα Mrs Rose Zoe μηχανή καφέ με κάψουλες θα σας εντυπωσιάσει...

Όπως και οι πανέμορφες Ariete Vintage για αλεσμένο καφέ ή χάρτινες κάψουλες pods.

Στην οδό Κύπρου και Αμφικτυόνων 5Γ ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 6909 416723 με τον Δημήτρη Φιλιππόνε, θα μάθετε τα πάντα γύρω από τις μοντέρνες μηχανές του καφέ.

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε αλεσμένο ή άκοπο καφέ σε 250gr του αγαπημένου σας καφέ «Mrs Rose».

Βρείτε και το νέο πανέμορφο Ecoffee cup Mrs Rose, για να μπορείτε να έχετε τον αγαπημένο σας καφέ ή το ρόφημά σας παντού μαζί σας.

Το Ecoffee cup Mrs Rose είναι κατασκευασμένο από φυσικές ίνες (μπαμπού και μίσχο καλαμποκιού), άμυλο καλαμποκιού και φυτικά συνδετικά.

Το καπάκι και η λαβή είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη χωρίς λάτεξ, κατάλληλη για τρόφιμα.

Η λαβή από σιλικόνη, που αφαιρείται, προστατεύει το χέρι από τη θερμοκρασία των ροφημάτων.

«Mrs Rose»... Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο, η ποιότητα παραμένει ψηλά και η σωστή επιλογή espresso επιβάλλεται!!!

«Coffee Elixir by Specialists» - «Mrs Rose» Caffe
Αποκλειστικός διανομέας - αντιπρόσωπος για Φθιώτιδα - Ευρυτανία: Δημήτρης Φιλιππόνε
Κύπρου και Αμφικτυόνων 5Γ - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909 416723
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: MRS ROSE Fthiotidas-Evritanias
Instagram: _mrs_rose_coffee_fthiotidas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση