Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε το νέο εντυπωσιακό iPhone 12 Pro Max

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 09:14 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε το νέο εντυπωσιακό iPhone 12 Pro Max

Φορέσαμε τα γιορτινά μας και σας αφήσαμε το καλύτερο δώρο του έτους για το τέλος!!!

Η εταιρεία «Κοπάνης S.A.» και το LamiaReport σας κάνουν δώρο το νέο κορυφαίο κινητό της αγοράς, το iPhone 12 Pro Max με 128 GB χωρητικότητα, αξίας 1.339€.

Η εταιρεία «Κοπάνης S.A.» κλείνει φέτος 35 χρόνια καταξίωσης στην αγορά, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επαγγελαμτία, αλλα και του καταναλωτή. Επίσης η «Κοπάνης S.A.» διακρίνεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη έχοντας καταγράψει αθόρυβα σημαντικό έργο προσφοράς όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη. 

Κέρδισε το μεγάλο ΔΩΡΟ της χρονιάς

Όλα όσα θέλεις και χρειάζεσαι από ένα κινητό, θα τα βρεις σίγουρα στο νέο υπερσύγχρονο μοντέλο της Apple, το iPhone 12 Pro Max 128GB. 

Για να μη χάνεις ποτέ στιγμή από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία αλλά και για να έχεις στα χέρια σου το καλύτερο κινητό της αγοράς...

Όλα στην κατάλληλη αναλογία: Καινούργιο σύστημα τριπλής κάμερας, μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, το πιο ανθεκτικό γυαλί σ' ένα smartphone και φυσικά ο ταχύτερος επεξεργαστής που έχει υπάρξει ποτέ από την Apple.

Και αν δε σε πείσαμε ακόμα, διάβασε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του νέου super Smartphone iPhone 12 Pro Max 128GB:

  • Oθόνη Super Retina XDR στις 6.7 ίντσες, τεχνολογίας OLED, για εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων.
  • Διαθέτει αναβαθμισμένο λογισμικό iOS 14 που διαθέτει νέα εμφάνιση και βελτιώσεις στην τεχνητή νοημοσύνη που κάνουν τη χρήση του iPhone ακόμα ταχύτερη και πιο συναρπαστική.
  • Το επαναστατικό σύστημα τριπλής κάμερας, με τεχνολογία LiDAR και με αισθητήρες 12MP Ultra Wide, 12MP Wide και 12MP Telephoto έτοιμους να προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων χωρίς πολυπλοκότητα άκομα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η TrueDepth Camera 12MP με ƒ/2.2 aperture, θα σου χαρίσει επαγγελματικές selfies με υποστήριξη βίντεο και slo-mo.
  • Επιπλέον η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αφήνει να απολαύσεις playback έως και 20 ώρες και Audio playback έως 80 ώρες .

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Για να κάνετε δικό σας το κινητό, μπείτε στο Instagram του LamiaReport έως και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου και δηλώστε συμμετοχή...

Κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο δώρο από το LamiaReport και την «Κοπάνης S.A.»

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

Ακολουθήστε το σε Facebook και Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση