Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Λαμιώτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος Γεώργιος Φαράντζος ξεκίνησε νέο ιατρείο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 08:40 O Λαμιώτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος Γεώργιος Φαράντζος ξεκίνησε νέο ιατρείο στη Λαμία

Ενημερωθείτε για το νέο Οφθαλμολογικό ιατρείο στην πόλη.

Το νέο Οφθαλμολογικό ιατρείο βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας αρ. 3 (1ο Όροφος), στο κέντρο της πόλης και λειτουργεί υπό τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Γεώργιο Φαράντζο, καθημερινά, κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 20004, κιν: 6972326189

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γεώργιος Φαράντζος αποφοίτησε με άριστα από το 4ο Λύκειο Λαμίας το 2001 και πέτυχε μέσω του συστήματος των Πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2007 με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

 Ως αγροτικός Ιατρός, υπηρέτησε στο  Περιφερειακό Ιατρείο Υπάτης από το 2011 έως το 2012.

Το 2012 ξεκίνησε την άσκησή του στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου ασκήθηκε στο τμήμα Γλαυκώματος και στην Χειρουργική του καταρράκτη.

Το ίδιο έτος (2012) έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (MSc) στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Το 2013 συνέχισε την άσκησή του ως ειδικευόμενος της Οφθαλμολογίας στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αθηνών Γ.Γεννηματάς, νοσοκομείου αναφοράς για οφθαλμολογικά νοσήματα. Εκεί ασκήθηκε στη χειρουργική του καταρράκτη καθώς και στα τμήματα Γλαυκώματος, Αμφιβληστροειδούς, Υαλοειδούς, Κερατοειδούς, Στραβισμού και Ηλεκτροφυσιολογίας. Το 2016 του απονεμήθηκε ο τίτλος της ειδικότητας της Οφθαλμολογίας μετά από επιτυχία με άριστα, σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

To ίδιο έτος (2016) του απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Οφθαλμολογίας (European Board of Ophthalmology) ο τίτλος του Fellow, μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Το 2017 ξεκίνησε να εργάζεται ως έμμισθος επιμελητής (Medical Retina Clinical Fellow) στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Bristol Eye Hospital της Μεγάλης Βρετανίας, λαμβάνοντας εξειδίκευση στις παθήσεις της ωχράς κηλίδας και του αμφιβληστροειδούς.

Το 2018 κατέλαβε τη θέση του έμμισθου επιμελητή (Senior Clinical Fellow), συνεχίζοντας την εξειδίκευσή του στις παθήσεις ωχράς κηλίδας και αμφιβληστροειδούς, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Southampton General Hospital της Μεγάλης Βρετανίας.

Την περίοδο 2019 – 2020 υπηρέτησε ως έμμισθος επιμελητής ( Senior Clinical Fellow)  στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Royal Victoria Infirmary του Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετανίας με αντικείμενο τις παθήσεις ωχράς κηλίδας και αμφιβληστροειδούς και χειρουργική καταρράκτη.