Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: O απόλυτος βιολογικός καθαρισμός, από 15€, μόνο από το καθαριστήριο «Εlite Cleaners»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 14:00 Λαμία: O απόλυτος βιολογικός καθαρισμός, από 15€, μόνο από το καθαριστήριο «Εlite Cleaners»!

Ποιός θα ήθελε τέτοιους συγκάτοικους στο κρεβάτι ή τον καναπέ του?

Ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού ή του στρώματος είναι μια ανάγκη που συχνά αμελούμε. Πρόκειται για σημεία με υψηλό μικροβιακό φορτίο λόγω της συνεχούς χρήσης αλλά και των υλικών από το οποία αποτελούνται.

Σε ένα στρώμα φιλοξενείται πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών και ακάρεων, τα οποία είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις, γι αυτό ο καθαρισμός τους είναι μια διαδικασία που δε θα έπρεπε να παραμελείται.
Καθώς περνάμε κατά μέσο όρο 8 ώρες τη μέρα, δηλαδή το 1/3 της ζωής μας, μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί ότι ένα απλό σεντόνι ή ένα υπόστρωμα δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει την ανάπτυξη ακάρεων, μυκήτων, βακτηρίων κ.α. που προκαλούνται από παράγοντες όπως την εφίδρωση ή τα νεκρά κύτταρα του οργανισμού μας.

Το ίδιο ισχύει και για τον καναπέ ή την πολυθρόνα, καθώς ένα ριχτάρι ή κάλυμμα δεν είναι εφικτό να περιορίσει τις εστίες μικροοργανισμών, όσο συχνά και αν πλένεται.
Άλλωστε μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας καθώς υπάρχουν ειδικά φίλτρα τα οποία μπορούν να σας δείξουν πλήρως την εικόνα του εσωτερικού του στρώματος ή του καναπέ σας!


Ακόμη και από άποψη αισθητικής, ένας αστραφτερός καναπές ή ένα καθαρο στρώμα και στην εξωτερική του επιφάνεια προσδίδει άλλο επίπεδο καθαριότητας. Συχνά τα σημεία αυτά γίνονται μαγνήτες για λεκέδες από ιδρώτα, ούρα, αίμα,μαυρίλες ή και τρόφιμα, λάδι, καφέ, γάλα κ.α.τα οποία πέραν του οπτικά μη καλαίσθητου αποτελέσματος, γίνονται εστίες μικροβίων. 

Κατά τη διαδικασία, όμως του βιολογικού καθαρισμού, τόσο λεκέδες όσο και διάφορες οσμές, απομακρύνονται με αποτέλεσμα σαν καινούριο!
Έμπειροι τεχνικοί, με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκεκριμένα προϊόντα, αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας, η καθαριότητα και η απολύμανση σε κάθε στάδιο αποτελεί επιτακτική ανάγκη για να προστατευθείτε και εσείς και οι αγαπημένοι σας.

Ο βιολογικός καθαρισμός εφαρμόζεται σε:

  • Καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας και γραφείου τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Ιδιαίτερα σε δερμάτινες επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικά προϊόντα τα οποία επαναφέρουν τη λάμψη στα έπιπλα σας προσφέροντας τους πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Στρώματα είτε οικιακά είτε μοναδων υγείας, ξενοδοχείων, βρεφικων ή νηπιακών σταθμών κ.α

Περιλαμβάνει βαθύ εσωτερικό καθαρισμό με ειδικό μηχάνημα υπέρυθρης ακτινοβολίας (UV Cleaning Technology) και ισχυρή αναρρόφηση για την εξάλειψη βλαβερών για την υγεία ακάρεων, μικροβίων, μυκήτων, βακτηρίων κ.α., ενώ στη συνέχεια ακολουθεί εξωτερικός καθαρισμός με μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης και χρήση ενεργού οξυγόνου και καθαριστικών προηγμένης τεχνολογίας για την αφαίρεση λεκέδων, την εξάλειψη οσμών και την ολοκλήρωση της διαδικασίας απολύμανσης. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται δεν περιέχουν χημικά, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά.

Δείτε παραδείγματα της απόλυτης εφαρμογής βιολογικού καθαρισμού:


Αυτό που μένει είναι απόλυτη καθαριότητα!

Λάβετε άμεσα την προσφορά σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς και κλείστε ραντεβού για βιολογικό καθαρισμό ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ είτε καλώντας στο 2231181098 είτε  στο φυσικό μας κατάστημα «Εlite Cleaners» το οποίο βρίσκεται Θερμοπυλών και Καλαμά 2, Λαμία, (δίπλα στο s/m ΑΒ Βασιλόπουλος).

Το καθαριστήριο «Εlite Cleaners» σας προσφέρει:

  • Στεγνό και Υγρό καθαρισμό και σίδερο σε όλα σας τα ρούχα, από τα καθημερινά μέχρι τα πιο απαιτητικά
  • Καθαρισμό και αδιαβροχοποίηση υποδημάτων και τσαντών
  • Καθαρισμό ειδών σπιτιού, όπως παπλώματα, κουβέρτες, κεντήματα, κουρτίνες κλπ
  • Καθαρισμό και φύλαξη χαλιών
  • Βαφή υφασμάτινων ενδυμάτων σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων
  • Εξειδικευμένο τμήμα καθαρισμού και βαφής δερμάτινων ειδών
  • Επιδιορθώσεις ενδυμάτων
  • Βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων - καναπέδων - βρεφικού εξοπλισμού
  • Υπηρεσία πλυντηρίου για ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά.

Στεγνοκαθαριστήριο «Εlite Cleaners»
Θερμοπυλών και Καλαμά 2 (δίπλα στο s/m Βασιλόπουλος) - Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231181098 & 6972861261
Facebook: Elite Cleaners
Instagram: Elite Cleaners