Λαμία: Αυτή είναι η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού μας για ένα iPhone 12 Pro Max

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 08:25 Λαμία: Αυτή είναι η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού μας για ένα iPhone 12 Pro Max

Η γλυκιά Κατερίνα ήταν η τυχερή που έκανε δικό της το νέο iPhone 12 Pro Max με 128GB χωρητικότητα, αξίας 1.339€, στο μεγάλο διαγωνισμό του LamiaReport και της «Κοπάνης S.A.» στο Instagram!

Το LamiaReport σε αυτόν το διαγωνισμό ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρεία «Κοπάνης S.A.», η οποία κλείνει φέτος 35 χρόνια καταξίωσης στην αγορά, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επαγγελματία, αλλά και του καταναλωτή.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ξεπέρασαν τους 200.000 και η επιθυμία τους να κερδίσουν το καλύτερο κινητό της αγοράς, μεγάλη…

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 15 Ιανουαρίου 2021, και μέσω αξιόπιστης εφαρμογής, βγήκε η μεγάλη μας τυχερή!

Εμείς βρεθήκαμε με την Κατερίνα, χθες ημέρα Δευτέρα, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «Κοπάνης S.A.» και της παραδώσαμε το νέο της «κόλλημα», το νέο iPhone 12 Pro Max.

Εμείς της ευχόμαστε και το υπόλοιπο έτος να συνεχιστεί με την ίδια τύχη για εκείνη!

Εσείς ακολουθήστε μας στο Instagram για να λάβετε μέρος στους νέους διαγωνισμούς που έρχονται και δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση