Λαμία: Κορυφαία Παγκόσμια Βράβευση για την lv8 – consulting

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 08:56 Λαμία: Κορυφαία Παγκόσμια Βράβευση για την lv8 – consulting

Η lv8 – consulting, η εταιρεία της πόλης μας που σας είχαμε μιλήσει για αυτή προ 3 εβδομάδων εδώ "Η εταιρεία από τη Λαμία που μπορεί να σε πάει στο επόμενο επίπεδο", απέσπασε μια πολύ σημαντική βράβευση!

Η lv8 κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Web-Based Production | Short Form Web Video < 3 Minutes στα AVA Awards,με την παραγωγή του βίντεο για την εταιρεία της πόλης μας FreezeUp!

Ανάμεσα στους βραβευόμενους πέραν της lv8 ήταν και εταιρείες όπως AT&T Communications (No1 πάροχος τηλεπικοινωνιών παγκοσμίος, AIG (εκ των κορυφαίων Ασφαλιστικών εταιριών παγκοσμίως), η γνωστή σε όλους μας Bic καθώς και άλλα μεγαθύρια όπως η AstraZeneca, Merck, SalesForce, AMA (American Medical Association) και πολλοί ακόμη.

Τα AVA Digital Awards είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, από το 1994, που αναγνωρίζει την αριστεία από δημιουργικούς επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, το branding, την στρατηγική, το σχεδιασμό και την παραγωγή ψηφιακής επικοινωνίας. Οι κατηγορίες που διαγωνίζονται οι συμμετέχοντες κυμαίνονται από ψηφιακές καμπάνιες –  παραγωγή ήχου και βίντεο – ανάπτυξη ιστότοπων – αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – έως μάρκετινγκ για κινητά.

Διαβάστε περισσότερα για τη βράβευση εδώ -> Χρυσό Βραβείο για την lv8 στα AVA Digital Awards!


Lv8 – Grow to The Next Level
Πλατεία Λαού 6
Τηλ. 2231050418

www.lv8.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση