Λαμία: Οι καλύτερες προσφορές ομορφιάς μόνο για εσάς από το «Για νυχάκι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 07:40 Λαμία: Οι καλύτερες προσφορές ομορφιάς μόνο για εσάς από το «Για νυχάκι»

Για το μήνα Φεβρουάριο μπορείτε να επωφεληθείτε των προσφορών και να κάνετε το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό σας!

Ημιμόνιμο Μανικιούρ και Πεντικιούρ μόνο 24€! (από Δευτέρα 08/02 μέχρι και 17/02)

Αποτρίχωση Laser Μπικίνι και Μασχάλες μόνο 40€ με την πιο αξιόπιστη και σύγχρονη μέθοδο, Soprano ICE Platinum. (από 08/02 έως και 08/03)

Αποτρίχωση Laser Πλάτης (για άντρες) μόνο 65€ , με τη μέθοδο Soprano ICE Platinum. (από 08/02 έως και 08/03)

Η αποτρίχωση laser προσφέρει απίστευτο αποτέλεσμα και το δέρμα που όλοι ονειρεύονται. Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης με laser ονομάζεται Soprano ICE Platinum και τώρα βρίσκεται και στη Λαμία.
Η κεφαλή συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες laser για βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδείκνυται για όλους του τύπους δέρματος. Μπορούμε πλέον να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

Τα ακροδάχτυλα μιας γυναίκας αναδεικνύουν τη σιλουέτα και τονώνουν την αυτοπεποίθηση της. Η εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού υπόσχεται διάρκεια και άψογο αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις αμέτρητες και η επιλογή δική σας! Και όταν μιλάμε για περιποίηση των άκρων στη Λαμία, η πρώτη σκέψη στο μυαλό μας είναι ο χώρος αισθητικής άκρων της Μαρίας Καθάριου.

Το «Για Νυχάκι» μετρά πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αισθητικής των άκρων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη την φροντίδα που του αξίζει!

Όλο το μήνα το «Για Νυχάκι» σου έχει ετοιμάσει μία προσφορά που... θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια!

Αυτές τις προσφορές δεν μπορείς να τις χάσεις! Ώρα να αποκτήσεις ένα τέλειο αποτέλεσμα από τους καλύτερους ειδικούς, σε τιμές - έκπληξη!

Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου τηλεφωνικά, καλώντας στο 22310 51552.

«Για Νυχάκι» - Μαρία Καθάριου
Πατρόκλου 23, Λαμία
τηλ: 22310 51552

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση