Mazda: Η πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτου για το 2020

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 09:20 Mazda: Η πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτου για το 2020

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Consumer Reports* για το 2020, η MAZDA ανακηρύσσεται η πιο αξιόπιστη μάρκα στον κόσμο! 

Η νίκη της Mazda είναι σαν ένα μικρό ‘πραξικόπημα’ πάνω από τη δυναστεία Lexus / Toyota που κυριαρχούσε στον κατάλογο μέχρι πέρυσι. Η πρωτιά της Mazda είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού δεν περιλαμβάνει στην γκάμα των μοντέλων που αξιολογήθηκαν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ας δούμε τα αποτελέσματα: 1. Mazda - 83/100 Η Mazda προσπέρασε με διαφορά στήθους τη Lexus και ανακηρύχθηκε ως η πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων για το 2020. Το αποτέλεσμα των 83 βαθμών κερδήθηκε με την αξιολόγηση πέντε οχημάτων Mazda που κατέκτησαν 80 ή υψηλότερη βαθμολογία, συμπεριλαμβανομένου του Mazda CX-5, το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή του top-10 ως το πιο αξιόπιστο μοντέλο για το 2020 με βαθμολογία 85/100.*

Το Consumer Report (CR) είναι ένας Παγκόσμιος, ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που συνεργάζεταιμε τους καταναλωτές για να προσφέρει αδιάβλητα, αξιόπιστα και ειλικρινή αποτελέσματα για τα προϊόντατης αγοράς.

Βαθμολογείσε κλίμακα από 0 έως 100, την αξιοπιστία των μοντέλων για τα οποία έχει αρκετά δεδομένα. Αρκετά δεδομένα θεωρεί το να έχει απαντήσεις τουλάχιστον από 200 καταναλωτές ανά μοντέλο. Απαιτεί επίσης "επαρκή δεδομένα έρευνας για δύο ή περισσότερα μοντέλα" για να συμπεριληφθεί και να αξιολογηθεί μία μάρκα. Από πού προέρχονται τα δεδομένα του Consumer Report; To Consumer Report λαμβάνειτα δεδομένα από τις ηλεκτρονικές Έρευνες που αποστέλλονται σε καταναλωτές κάθε χρόνο. Για το 2020 έλαβαν απαντήσεις για περίπου 329.000 οχήματα, για μοντέλα που αποκτήθηκαν από το 2000 έως το 2020.

Όλα τα οχήματα βαθμολογούνται σε 17 σημεία που συνήθως παρουσιάζουν βλάβες όπως μηχανικά μέρη, ηλεκτρικά μέρα, σύστημα κλιματισμού, συστήματα ασφαλείας, αναρτήσεις, τιμόνι, φρένα, χρώμα αμαξώματος.

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.consumerreports.org/car-reliability-owner-satisfaction/consumer-reports-car-reliability-faq

 

Γνωρίστε από κοντά τη Mazda στη Λαμία στο Karellis Group: 2ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας, τηλέφωνα: 22310 23563  22310 47535 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση