Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή της Αποκριάς ο «Καραπατάκης»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 08:20 Ανοιχτά σήμερα Κυριακή της Αποκριάς ο «Καραπατάκης»

Τώρα ο «Καραπατάκης» έρχεται σπίτι σου με ντελίβερι και take away από τη 1:00' το μεσημέρι ως τις 12:00' το βράδυ !!!

Η Δ/νση του παραδοσιακού ψητοπωλείου «Καραπατάκης» στα Γαλανέικα Λαμίας (απέναντι από τον Άγιο Αθανάσιο) σας ενημερώνει ότι αυτή την Κυριακή της Αποκριάς θα είναι ανοιχτά, για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, ενώ θα παραμείνει κλειστό την Καθαρά Δευτέρα. 

Ενημερωθείτε παρακάτω για τις μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις «Καραπατάκης» που τώρα είναι στη διάθεσή σου από νωρίς μεσημέρι με ντελίβερι και take away.

Τηλέφωνα για παραγγελίες: 22310 21189 και 22310 28759.

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο «Καραπατάκης» στα Γαλανέικα Λαμίας (νέα Δ/νση απέναντι από τον Άγιο Αθανάσιο) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Από το 1974 μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει γενιές με το μοναδικό φημισμένο μπιφτέκι του, το οποίο γνωρίζουν πλέον σε όλη την Ελλάδα. Με τα χρόνια το μενού εμπλουτίστηκε με απίθανα κρεατικά, που ψήνονται με τον παραδοσιακό τρόπο πάντα, συνοδευόμενα από τα πιο νόστιμα ορεκτικά και σαλάτες ,που φτιάχνονται με τα πιο ποιοτικά και φρέσκα υλικά.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ανανεωμένο μας μενού θα καταλάβετε τι εννοούμε: εδώ

Τώρα, την περίοδο της καραντίνας αλλά και στη συνέχεια, το παραδοσιακό ψητοπωλείο «Καραπατάκης» θα είναι δίπλα σας με διανομή φαγητού από το μεσημέρι έτσι ώστε να μπορέσετε να γευτείτε τα αγαπημένα σας πιάτα και φυσικά τις νέες γεύσεις του έχουν προστεθεί στον ανανεωμένο κατάλογο του.

Ο «Καραπατάκης» θα είναι στη διάθεσή σας με υπηρεσία Delivery και Take away από τη 1:00' το μεσημέρι ως τις 12:00' το βράδυ τις καθημερινές και από 1:00' το μεσημέρι μέχρι τις 12:30 τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Τηλέφωνα για Delivery 22310 21189 και 22310 28759.

Ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πάντα με σεβασμό στον πελάτη!

Δείτε μερικές από τις γεύσεις που σας προτείνουμε...

facebook: Karapatakislamia 

instagram: karapatakis.lamia

site: karapatakis-lamia.gr