Αυτή τη Σαρακοστή επιλέγουμε νηστίσιμα & βιολογικά από το BioPlanet

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 08:00 Αυτή τη Σαρακοστή επιλέγουμε νηστίσιμα & βιολογικά από το BioPlanet

Αυτή τη Σαρακοστή, ας επιλέξουμε νηστίσιμα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας!

Μια μεγάλη ποικιλία από τέτοια νηστίσιμα προϊόντα, σας περιμένει στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων BioPlanet στη Λαμία. Στο κατάστημά μας θα βρείτε χαλβάδες ολικής άλεσης, ελιές, έτοιμα ντολμαδάκια αλλά και αμπελόφυλλα για να ετοιμάσετε τα δικά σας ντολμαδάκια με ρύζι ή κινόα, φασόλια γίγαντες, τεράστια ποικιλία από όσπρια, μανιτάρια, προϊόντα σόγιας, καθώς και φυτικά ροφήματα, φυτικά τυριά και αλλαντικά για να αποφύγετε τελείως τα ζωικά προϊόντα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ή όλη την περίοδο της Σαρακοστής.

Ειδικά για τις ημέρες του lockdown, το κατάστημά μας στην οδό Αγίου Νικολάου 4 στη Λαμία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-18:30 και Σάββατο 08:00-14:00, ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα για τηλεφωνικές παραγγελίεςστο 22310 53038 και άμεση παράδοση στο σπίτι σας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 18:30 το απόγευμα.

Η υπηρεσία Delivery δεν ισχύει μόνο για το κέντρο της πόλης της Λαμίας! Συνοικισμός Ευρυτάνων, Ροδίτσα, Καλύβια, Άμπλιανη, Παγκράτι, Νέα Μαγνησία είναι πλέον στο εύρος εξυπηρέτησης της νέας μορφής της υπηρεσίας Delivery από το BioPlanet. Με δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα με ασύρματο POS για ανέπαφη παράδοση!

Τι είναι η βιολoγική γεωργία;

Με τη λέξη βιολογικά αναφερόμαστε στον τρόπο με τον οποίο οι αγρότες καλλιεργούν και επεξεργάζονται τα διάφορα προϊόντα που παράγουν.Τα βιολογικά προϊόντα παράγονται σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, πολύ αυστηρές, οι οποίες ορίζονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και αφορούν την παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία τους.

Για την εμπορία βιολογικών προϊόντων, το κατάστημά μας είναι πιστοποιημένο από τη BioHellas, το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων. Η πιστοποίηση αυτή δίνεται με αυστηρές διαδικασίες και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση