Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ανοιχτά και πάλι ο «Καραπατάκης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 08:36 Λαμία: Ανοιχτά και πάλι ο «Καραπατάκης»

Τώρα ο «Καραπατάκης» είναι και πάλι κοντά μας με τις μοναδικές γεύσεις του, οι οποίες έρχονται σπίτι μας κάθε βράδυ, με ντελίβερι και take away.

Η Δ/νση του παραδοσιακού ψητοπωλείου «Καραπατάκης» σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που μας ανάγκασε να παραμείνουμε κλειστά τις προηγούμενες ημέρες.

Από την Πέμπτη 1η Απριλίου 2021 το κατάστημα θα λειτουργήσει και πάλι, αφού προηγουμένως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το κατάστημα, μέχρι το Πάσχα, θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες με take away και ντελίβερι.

Τηλέφωνα για παραγγελίες: 22310 21189 και 22310 28759.

Ενημερωθείτε παρακάτω για τις μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις «Καραπατάκης»:

Το παραδοσιακό ψητοπωλείο «Καραπατάκης» στα Γαλανέικα Λαμίας (νέα Δ/νση απέναντι από τον Άγιο Αθανάσιο) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Από το 1974 μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει γενιές με το μοναδικό φημισμένο μπιφτέκι του, το οποίο γνωρίζουν πλέον σε όλη την Ελλάδα. Με τα χρόνια το μενού εμπλουτίστηκε με απίθανα κρεατικά, που ψήνονται με τον παραδοσιακό τρόπο πάντα, συνοδευόμενα από τα πιο νόστιμα ορεκτικά και σαλάτες ,που φτιάχνονται με τα πιο ποιοτικά και φρέσκα υλικά.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ανανεωμένο μας μενού θα καταλάβετε τι εννοούμε: εδώ

Τώρα, την περίοδο της καραντίνας αλλά και στη συνέχεια, το παραδοσιακό ψητοπωλείο «Καραπατάκης» θα είναι δίπλα σας με διανομή φαγητού  έτσι ώστε να μπορέσετε να γευτείτε τα αγαπημένα σας πιάτα και φυσικά τις νέες γεύσεις του έχουν προστεθεί στον ανανεωμένο κατάλογο του.

Ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πάντα με σεβασμό στον πελάτη!

Τηλέφωνα για Delivery 22310 21189 και 22310 28759.

Δείτε μερικές από τις γεύσεις που σας προτείνουμε...

facebook: Karapatakislamia 

instagram: karapatakis.lamia

site: karapatakis-lamia.gr