Λαμία: Πόσα αιτήματα διεκπεραιώθηκαν από τη Γραμμή του Δημότη;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 08:18 Λαμία: Πόσα αιτήματα διεκπεραιώθηκαν από τη Γραμμή του Δημότη;

Θύμιος Καραΐσκος: «Συνεχίζουμε για ένα δήμο φιλικό προς το δημότη, χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που θα αντιδρά και θα εξυπηρετεί άμεσα τα αιτήματα του...».

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του δήμου λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν αλλά κυριότερα στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και την άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, ο Δήμος Λαμιέων αναδεικνύεται πρωταγωνιστής στα νέα δεδομένα.

Με τη νέα υπηρεσία που έθεσε σε λειτουργία πρόσφατα και αφορά τη Γραμμή του Δημότη και στο πενταψήφιο νούμερο 15188, η δημοτική αρχή απρόσκοπτα και με πιο έντονους ρυθμούς συνεχίζει να επιλύει τα καθημερινά αιτήματα των πολιτών.

Οι δημότες επικοινωνούν με τη Γραμμή του Δημότη, καταθέτοντας αιτήματα που σχετίζονται με την απόκτηση εγγράφων και πιστοποιητικών, την οδοποιϊα, τον ηλεκτροφωτισμό, το περιβάλλον, τον αγροτικό τομέα καθώς και για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα που τους απασχολεί. Τα αιτήματα καταγράφονται τηλεφωνικά από το προσωπικό της υπηρεσίας και στη συνέχεια γίνεται η επεξεργασία και η ταυτόχρονη προώθηση τους στο αρμόδιο τμήμα, βελτιστοποιώντας το χρόνο ανταπόκρισης των αρμόδιων υπαλλήλων, προσφέροντας παράλληλα καλύτερες και αμεσότερες υπηρεσίες στους δημότες, οι οποίοι ενημερώνονται για το αίτημα τους με τον τρόπο που έχουν επιλέξει( τηλεφωνικώς, με mail).

Τα καταγεγραμμένα αιτήματα της καθημερινότητας έως σήμερα είναι 3.431 με τα συχνότερα να αφορούν τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών(1.337),τη Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων(1.167) και τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών(328) ενώ όλα έχουν διεκπεραιωθεί, αναδεικνύοντας τη σημαντική πρόοδο στις συναλλαγές με τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του χωρίς ταλαιπωρία, μια σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε σχετικά : «Τα αποτελέσματα στο μικρό διάστημα που θέσαμε σε λειτουργία τη Γραμμή του Δημότη, αποδεικνύουν τη δέσμευση μας και τη συνεχή προσπάθεια μας να κάνουμε ένα δήμο φιλικό προς το δημότη, χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που θα αντιδρά και θα εξυπηρετεί άμεσα τα αιτήματα του. Σε αυτή την προσπάθεια τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων του δήμου που αξιοποιούν κάθε δυνατότητα των νέων εξελίξεων, κάνοντας πράξη καθημερινά έναν δήμο που όλοι οραματιζόμαστε».

Δείτε το βίντεο με το spot:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com