Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LV8: Η εταιρεία από τη Λαμία ομιλήτρια στο WordCamp Greece 2021

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 08:22 LV8: Η εταιρεία από τη Λαμία ομιλήτρια στο WordCamp Greece 2021

 WordCamps, διεξάγονται σε περισσότερες από 120 χώρες του κόσμου και υποστηρίζονται από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ιδρύμα, που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress, και του σχετικού του trademark.

To WordCamp Greece είναι εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το WordCamp Central και το WordPress Foundation.

Τα WordCamps διαπραγματεύονται διάφορα θέματα:  design, web development, blogging/content, social media, marketing, startups, ecommerce/shops είναι μόνο μερικές από τις θεματολογίες που καλύπτονται σε συνέδρια σαν και αυτό.

Στο φετινό WordCamp Greece 2021, που γίνεται online, oμιλητές θα είναι ο Γιώργος Χατζηχαραλάμπους και Γιώργος Μαργαρίτης, συνιδρυτές της lv8 – consulting / www.lv8.gr

«Η εμπειρία μας στο χώρο του Web Development & Digital Marketing ξεκινάει επαγγελματικά από το 2007 από όταν και ξεκινήσαμε ο καθένας από την πλευρά του ως εργαζόμενοι να ακολουθούμε την πορεία και εξέλιξη του ψηφιακού κόσμου, μελετώντας πάντα τις βέλτιστες τακτικές και ακολουθώντας τα γεγονότα της παγκόσμιας αγοράς.

Την τελευταία δεκαετία οι δυο μας έχουμε αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία στον χώρο του e-commerce και στο digital marketing αλλά ταυτόχρονα εξελίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο πλαίσιο της συμβουλευτικής έχοντας πλέον βαθιά γνώση για τον κλάδο και το πως θα πρέπει να δομηθεί και να προχωρήσει μια επιχείρηση με σταθερά βήματα προς την επιτυχία.

 Από τον Ιανουάριο του 2020 έχουμε πλέον τη δική μας ταυτότητα, την lv8 – consulting, υπό τη σκέπη της οποίας έχουμε καταφέρει πολύ ωραία πράγματα για τους συνεργάτες μας, ένα από τα οποία θα σας αναλύσουμε και στην ομιλία μας:

From zero to Hero με WooCommerce” στο WordCamp Greece 2021 Online.

Συγκεκριμένα θα μιλήσουμε για το πως καταφέραμε αύξηση τζίρου σε ηλεκτρονικό κατάστημα 922%! »

Το WordCamp Greece 2021 Online θα διεξαχθεί από 16/04 έως 18/04 με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται συντομα.

Lv8 – Grow to The Next Level
Πλατεία Λαού 6
Τηλ. 2231050418

www.lv8.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.